advokat za brakorazvodne parnice, Advokat za razvode, Advokati za razvod, advokati za razvod braka, advokat za razvod, advokat za razvod braka, najbolji advokati za razvod braka, advokat za porodicno pravo, advokat porodicno pravo, advokati za nasilje u porodici

KRISTINA VULJAJ

Advokat

Obrazovanje:

  • Pravni fakultet Univerzitet u Novom Sadu: Master međunarodnog privrednog prava i međunarodnih odnosa
  • Pravni fakultet Univerzitet Novom Sadu: Diplomirani pravnik

Nagrade i stipendije:

  • 2011 – 2016  Stipendija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
  • 2012  Stipendija Ambasade Nemačke u Beogradu i Ministarstva za privredu, saradnju i razvoj SR Nemačke – Projekat „Dobrodošli u Nemačku”

Radno iskustvo:

  • 2018    Advokat-saradnik u Advokatskoj kancelariji Žunić
  • 2015 – 2018  Advokatski pripravnik u Advokatskoj kancelariji Žunić
  • 2015   Članstvo u Advokatskoj komori Vojvodine i Advokatskoj komori Srbije
  • 2014 – 2015   Praktikantkinja u Vladi Autonomne Pokrajine Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice

Jezici:

srpski (maternji), engleski, nemački

Kristina Vuljaj je advokat u Advokatskoj kancelariji Žunić.

Timu Advokatske kancelarije Žunić priključila se u novembru 2015. godine, nakon što je završila osnovne studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, gde je stekla zvanje diplomirani pravnik, diplomirajući u 1% najuspešnijih studenata generacije. Kristina je završila master studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, u oblasti međunarodnog privrednog prava i međunarodnih odnosa. Master tezu odbranila je na temu „Pitanje stvaranja nezavisne kurdske države i pravo naroda na samoopredeljenje” i to sa najvišom ocenom.

Tokom osnovnih studija istakla se sa najvišim ocenama i učestvovala je u raznovrsnim nastavnim i vannastavnim aktivnostima, te je nosilac brojnih priznanja i sertifikata. Kao članica ELSA Novi Sad učestvovala je u organizaciji akademskih aktivnosti na Pravnom fakultetu. Takođe je bila član tima Pravnog fakulteta na najprestižnijem svetskom međunarodnom takmičenju Philip C. Jessup Moot Court Competition u Vašingtonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, u oblasti međunarodnog javnog prava, kao i na regionalnim rundama u okviru ovog takmičenja u Beču, ostvarivši zavidne rezultate.

Tokom studija Kristina je izabrana kao jedna od 60 najboljih studenata Republike Srbije koji su dobili stipendiju Ambasade Nemačke u Beogradu i Saveznog ministarstva za privredu, saradnju i razvoj SR Nemačke u okviru njihovog projekta „Dobrodošli u Nemačku”. U okviru ove stipendije učestvovala je u nizu predavanja, konferencija i seminara na univerzitetu u Regensburgu. Tom prilikom posetila je i vodeće institucije SR Nemačke u Berlinu, gde je imala priliku da razgovara sa zvaničnicima te države i obogati svoje znanje u oblasti ekonomije, regionalnog razvoja, ljudskih prava, bezbednosti i spoljne politike Evropske unije. Kristina je, takođe, stekla iskustvo kao praktikant u Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine – nacionalne zajednice, u sektoru za upravu.

Kristina tečno govori engleski i nemački jezik.

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama

NOVI SAD

BEOGRAD

NOVI SAD

BEOGRAD