OLIVERA NEĆAK

Advokatski pripravnik

Obrazovanje:

  • Pravni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu: Master prava (u toku)
  • Pravni fakultet Univerzitet u Novom Sadu: Diplomirani pravnik

Radno iskustvo:

  • 2020 Advokatski pripravnik u Advokatskoj kancelariji Žunić

Jezici:

srpski (maternji), engleski

Olivera Nećak je advokatski pripravnik u Advokatskoj kancelariji Žunić. Timu se pridružila 2020. godine.

Olivera se specijalizuje u departmanu za imigraciono, kompanijsko i radno pravo gde zajedno sa advokatima specijalizovanim za ove oblasti pruža usluge pribavljanja odobrenja za privremeni boravak i dozvola za rad, sticanja i otpusta iz državljanstva, osnivanja pravnih lica i mnoge druge. Pored toga, Olivera sarađuje sa advokatima specijalizovanim za oblast porodičnog prava, te asistira advokatima u pružanju pravnih usluga u okviru postupaka izvršenja.

Pre nego što je početkom 2020. godine započela rad u Advokatskoj kancelariji Žunić, u roku je završila osnovne akademske studije na Univerzitetu u Novom Sadu sa odličnim prosekom. Svoje studije je nastavila na istom fakultetu, gde je trenutno student master studija. Tokom studiranja, Olivera je za svoj uspeh nagrađivana stipendijama od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Paralelno sa osnovnim studijama, učestvovala je na programima stručne prakse – u krivičnom odeljenju Apelacionog suda u Novom Sadu i u kancelariji Pokrajinskog Ombudsmana u Novom Sadu. Takođe, član je ELSA-e, te je 2020. godine učestvovala u istraživanju na temu „Internet cenzure“, i jedan je od autora ove publikacije koja je objavljena u decembru 2020. godine.

Olivera tečno govori engleski jezik, a služi se španskim, italijanskim i nemačkim jezikom.

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama

NOVI SAD

BEOGRAD

NOVI SAD

BEOGRAD