SLAĐANA STOJADINOVIĆ

Office Manager

Obrazovanje:

  • Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Privredna Akademija Novi Sad: Diplomirani pravnik

Radno iskustvo:

  • 2019   Administrativni saradnik, Advokatska kancelarija Žunić
  • 2017 – 2018  Komercijalni menadžer, Sul Americano Naturals
  • 2014 – 2015  Pripravnik, Opštinska uprava opštine Žitište
  • 2013 – 2015  Član radne grupe, Kancelarija za mlade Žitište

Jezici:

srpski (maternji), engleski, ruski

Pre nego što se pridružila Advokatskoj kancelariji Žunić, Slađana je radila kao komercijalni menadžer zadužen za razvoj poslovanja u međunarodnoj prodaji, gde je pored akvizicije inostranih klijenata, održavanja kontakata sa već postojećim klijentima, posredovanja i praćenja realizacije ugovorenih poslova, obavljala i poslove praćenje i istraživanje tržišta, analizu potraživanja  i učestovovala u izgradnji i restruktuiranju proizvodnog portfolija.

Kao pravnik pripravnik, pripravnički staž odradila je u Opštinskoj upravi opštine Žitište. Tokom trajanja programa stručne prakse, bila je raspoređena na više odeljenja, pre svega na Odeljenje za privredu, urbanizam, putnu privredu, stambene i komunalne poslove i zaštitu životne sredine, obavljajući statističko-evidencione poslove u poljoprivredi i zakupu poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, kao i na Odeljenje za opštu upravu, skupštinske i zajedničke poslove, gde je pored poslova iz oblasti ličnih stanja građana, bila angažovana i na poslovima administrativno – teničkog sekretara, poslovima pisarnice i arhive.

Tokom svog rada u Kancelariji za mlade Žitište, bila je član radne grupe za sprovođenje Nacionalne strategije Ministarstva Omladine i Sporta kroz izradu i implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade. Deo Lokalnog akcionog plana za koji je bila zadužena odnosio se na zapošljavanje mladih kroz opšte i specifične ciljeve, u smislu poboljšavanja uslova za zapošljavanja mladih u manjim sredinama.

Slađana govori ruski i engleski jezik.

KONTAKT

KONTAKT