Aleksandra Lapčević postaje deo tima

Posle velikog broja prijava za poziciju advokatskog pripravnika, kancelarija je povećala svoj tim za još jednog člana. Među onima koji su aplicirali se ubedljivo izdvojila Aleksandra Lapčević, koja je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu kao izuzetan student i stekla zvanje diplomirani pravnik kao nosilac brojnih priznanja za akademski uspeh.

Tokom studija Aleksandra je pohađala razne prakse, seminare i konferencije. Bila je član fakultetskog tima na Regionalnom takmičenju iz oblasti ljudskih prava koje se održalo 2016. godine u Zagrebu. Kao članica Evropskog udruženja studenata prava (ELSA) Novi Sad učestovala je u organizaciji njihovih brojnih projektata. Aleksandra je takođe bila učesnik Beogradskog modela Evropske Unije (BEUM). Njeno interesovanje za ljudska prava je dodatno unapređeno angažovanjem u okviru Pravne klinike za borbu protiv trgovine ljudima.

Aleksandra trenutno pohađa master studije na Pravnom fakultetu u Novom Sadu sa fokusom na međunarodno pravo. Član je Willem C. Vis Moot Court tima, koji će ove godine predstavljati fakultet na ovom prestižnom takmičenju u oblasti međunarodne trgovačke arbitraže u Beču. Aleksandra tečno govori engleski jezik, a služi se nemačkim jezikom.

Najnovije:

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama

NOVI SAD

BEOGRAD

NOVI SAD

BEOGRAD