POSTANI DEO NAŠEG TIMA!

Advokatska kancelarija Žunić je posvećena najvišim standardima u pružanju advokatskih usluga i rešavanju složenih predmeta koji zahtevaju inovativnu pravničku ekspertizu. Da bismo bili uspešni potreban nam je ambiciozan pravni tim koji okuplja one koji su jednako posvećeni stalnom profesionalnom razvoju i napretku.

  • NAŠ PRISTUP

U Advokatskoj kancelariji Žunić važi politika „otvorenih vrata”. To znači da advokati i saradnici u svom radu imaju potpunu slobodu da se međusobno konsultuju, razmene mišljenja i budu jedni drugima podrška. Fokus stavljamo na razvoj kritičkog i analitičkog razmišljanja, što omogućava da se pažnja poklanja i mišljenju najmlađih saradnika. Advokatski pripravnici imaju priliku da dobiju značajan nivo profesionalne odgovornosti od prvog dana, što im omogućava da svoju ekspertizu razvijaju brže i kvalitetnije. Prilikom obavljanja radnih zadataka, nezavisno od zauzetosti starijih kolega, najmlađim saradnicima se uvek daju povratne informacije o prostoru za dalji napredak.

  • KANDIDATI KOJE TRAŽIMO

Naša kancelarija traži kandidate za izuzetnim potencijalom da postanu odlični pravnici. Veoma cenimo akademski uspeh, vannastavne aktivnosti kao što su studentska takmičenja u pravu, angažovanje u studentskim organizacijama, volonterski rad u nevladinim ili drugim organizacijama, studentsku praksu i znanje stranih jezika. Dok je biografija kandidata veoma značajna, ono što izdvaja najbolje kandidate su spremnost da se posveti radu, socijalne veštine, prikladan stav, ambicija i entuzijazam povodom obavljanja radnih zadataka na najvišem profesionalnom nivou.

  • KRATKA PRAKSA

Advokatska kancelarija Žunić Novi Sad organizuje kratku praksu za ambiciozne studente u završnoj godini studija ili odmah po diplomiranju. Praksa traje tri dana i treba da upozna učesnike sa našim radom i načinom funkcionisanja. To je takođe odlična priprema za obavljanje dvogodišnjeg pripravničkog staža.  Organizujemo zimsku i letnju kratku praksu. Ukoliko želite da učestvujete u ovom programu, prijavite se na našu mejling listu i informacije o tačnim datumima i prijavama će Vam stići na Vašu mejl adresu.

  • DAN „OTVORENIH VRATA”

Advokatska kancelarija Žunić organizuje „Dan otvorenih vrata” dva puta godišnje. Ovo je jedinstvena prilika za studente da se upoznaju sa radom advokata i provedu jedan dan u našem radnom okruženju. Kancelarija objavljuje tačan datum za ovaj dan tri meseca unapred. Ukoliko želite da učestvujete, prijavite se na našu mejling listu i mi ćemo Vas obavestiti kada počne proces prijavljivanja.