NEKRETNINE

Advokatska kancelarija Žunić već tri decenije uspešno zastupa u vezi sa svim poslovima koji se tiču nekretnina i investiranja, prolazeći sa klijentima kroz suštinski različite tržišne, pravne i političke okvire.

Tržište nekretnina i njihova pravna regulativa su se tokom poslednjih trideset godina drastično menjali – od različitih oblika svojine do neuređenih svojinsko-pravnih odnosa i neusklađenog pravnog i faktičkog stanja. Mnoge pravne i političke reforme su dovodile do neželjenih posledica u ovoj sferi, koje bi, zatim, bile praćene još manje uspešnim pokušajima da se takvo stanje poboljša. Pravni odnosi koji se tiču nekretnina su zasnivani na velikoj pravnoj nesigurnosti, komplikovanim pravnim pitanjima, nerešenim faktičkim stanjem, a što je sve bilo praćeno nepoverenjem prema institucijama.

Pošto postojimo dugi niz godina, svaki pravni scenario nam je dobro poznat, što nam omogućava da rešimo i najkompleksnije pravne probleme. Klijenti se oslanjaju na naše advokate povodom svih aspekata koji se tiču transakcija povodom nepokretnosti bez obzira da li se radi o ugovoru o kupoprodaji zemljišta, stana ili stambenih i poslovnih objekata velikih razmera, ugovora o poklonu, složenih ugovora o zakupu poslovnog prostora, pitanja koja se tiču hipoteka, kao i svih drugih imovinsko pravnih odnosa. Trudimo se da primenjujemo multidisciplinarni pristup razmatrajući sva povezana pitanja, uključujući pitanja finansiranja, poreskih i drugih obaveza, prodaje i akvizicije. Naši klijenti, sa kojima imamo dugotrajne poslovne odnose, imaju stalnu mogućnost da nas kontaktiraju u bilo koje vreme u vezi sa svim pitanjima koja se tiču njihovih nepokretnosti ili investicija.

KONTAKT

KONTAKT