1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Hrvatski blockchain startap Revuto prikupio 10 miliona dolara putem prve prodaje tokena na Cardano blockchain platformi

01/06/2021

Revuto, startap iz Hrvatske koji ima za cilj da redefiniše iskustvo upravljanja pretplatama pomoću inovativne aplikacije koja koristi sistem decentralizovanih finansija, ujedno i prvi projekat na Cardano blockchain platformi, nedavno je uspešno zatvorio poslednju rundu prodaje REVU tokena.

Revuto je prethodno zabeležio ogroman uspeh prikupivši 2 miliona korisnika tokom samo tri nedelje i zatvorio privatnu rundu finansiranja tokom koje je prikupljeno 1,7 miliona dolara, planiranih za dalji razvoj Revuto rešenja za upravljanje i plaćanje pretplata kriptovalutama. Nakon što su Revu tokeni zvanično pušteni u prodaju 18. maja 2021. godine, prva javna prodaja tokena je uspešno zatvorena nakon što su svi tokeni rasprodati u rekordnom roku kroz tri etape prodaje, Tier 1, Tier 2 i Community etapu.

S obzirom na to da je Revuto prva decentralizovana aplikacija koja je pokrenula prodaju tokena na Cardano mreži, nedavni događaj predstavlja revolucionarni iskorak za čitavu kripto zajednicu.

Partner Nemanja Žunić prokomentarisao je nedavni događaj:

„Blockchain tehnologija ima potencijal da redefiniše način vršenja privatnih i poslovnih transakcija online. Verujem da je Revuto na sjajnom putu da kroz svoj vizionarski pristup u potpunosti transformiše ekosistem upravljanja pretplatama. Velika je čast imati priliku da budemo deo tima koji je na pročelju inovacija u svetu kriptovaluta.“

Slični blogovi

3 min čitanja

Aleksandra Jaćimović

31/03/2020

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.