Ne želiš da budeš
sjajan advokat spreman za
19. vek, zar ne?

Nemoj sticati nepotrebne veštine.
Gledaj u budućnost.
Pridruži se advokaturi nove generacije.

Naš tim brzo raste. Zauzmi svoje mesto.

Fokusirani smo na najmodernije grane prava, što znači da se upuštamo u neistražene teritorije. Pridruži nam se na ovom uzbudljivom putovanju u budućnost.

Zašto da se pridružiš timu?

Prednosti u Zunic Law

Otvorene pozicije

Beograd

Otvorene pozicije u našem timu.

Advokat saradnik za pravo intelektualne svojine i zaštitu podataka

(više od 3 godine iskustva posle pravosudnog ispita)

Advokat saradnik za korporativno pravo

(više od 3 godine iskustva posle pravosudnog ispita)

Advokatski pripravnik

Advokatska kancelarija Zunic Law Beograd

Novi Sad

Otvorene pozicije u našem timu.

Uvek smo u potrazi za
izuzetnim kandidatima

Nije otvorena pozicija koji tražiš? Ne brini! Pošalji svoju prijavu i obavestićemo te čim se pojavi prilika.

Mogućnosti za studente

Stipendije za studente

Svake godine stipendiramo najperspektivnije studente koji prolaze kroz naš postupak selekcije jednom godišnje. Prijavi se na našu mejling listu za kandidate i obavestićemo te kada počne proces prijavljivanja.

Kratka praksa

Organizujemo kratku praksu od nedelju dana za ambiciozne studente na završnoj godini studija ili odmah po diplomiranju. Prijavi se na naš newsletter za kandidate i poslaćemo ti detalje.

Dan otvorenih vrata

Zunic Law organizuje „Dan otvorenih vrata“ dva puta godišnje. Ovo je jedinstvena prilika da stekneš uvid u naš rad i upoznaš naš tim. Prijavi se na našu mejling listu i obavestićemo te kada počne proces prijavljivanja.

Newsletter za kandidate

Budi u toku sa otvorenim pozicijama i mogućnostima za studente. 

Zaprati nas

Kako izgleda rad u Zunic Law timu?

We-fuel-innovation-by-fun-and-power-laughter-with-collaborative-spirit

Podstičemo inovaciju kroz zabavu i negujemo smeh uz timski duh.

Stalno učenje održava naš tim u smom vrhu advokature.

Svakodnevno istražujemo nove pravne oblasti i izazove.

Proces prijave

1 send us your application

Pošalji nam svoju prijavu

2 online testing

Online provera znanja

3-interview

Intervju

Slanje ponude

5-join-the-team

Pridružuješ se timu

Odgovori na najčešća pitanja

Da li mogu da se prijavim za posao tokom cele godine?

Zunic Law po potrebi objavljuje oglase za posao tokom godine, kada popunjavamo određene pozicije u roku od nekoliko meseci. Bez obzira na to, uvek smo u potrazi za kvalitetnim kandidatima i razmatramo nove prijave tokom cele godine, zato pošalji svoju prijavu bez obzira na rok naveden u poslednjem objavljenom oglasu za posao.

U potrazi smo za kandidatima koji imaju potencijal da postanu odlični pravnici. Izuzetno cenimo akademski uspeh, kao i vannastavne aktivnosti kao što su studentska takmičenja u simulaciji suđenja, članstvo u studentskim organizacijama i volonterski rad. Iako nam je tvoja biografija važna, podjednako vrednujemo i interpersonalne veštine. Ono što te može izdvojiti i pomoći da se uklopiš u naš dobro uigrani tim su odnos prema radu i razvijen timski duh.

Ne, ne zapošljavamo isključivo pravnike. U našoj kancelariji dobrodošli su i drugi profili kandidata na pozicijama za razvoj poslovanja, upravljanja kancelarijom ili konsultanti u različitim oblastima.

Ukratko, svi kandidati koji su studirali ili se usavršavali u inostranstvu su više nego dobrodošli.

Ukoliko si završio završio osnovne studije na jednom od Pravnih fakulteta u Srbiji, pa se zatim usavršavao u inostranstvu (u vidu master studija, doktorskih studija, letnjih škola, kurseva…), možeš da pratiš redovan karijerni put u našoj kancelariji od pripravnika do advokata (juniora ili seniora) sve do partnerske pozicije.

Ukoliko je kandidat završio osnovne studije na Pravnom fakultetu u inostranstvu, karijerni put u našoj kancelariji zavisi od prava tog kandidata da postane advokat u Republici Srbiji. Ukoliko kandidat nema takvo pravo, može da prati alternativni karijerni put u vidu konsultanta u pravnom timu ili da se priključi jednom od nepravnih timova (u zavisnosti od afiniteta i želja), koja takođe može da vodi sve do partnerske pozicije.

U svakom slučaju, otvoreni smo za sve kandidate koji su motivisani i voljni da rade u timu.

Naša kancelarija pretežno posluje sa inostranim klijentima, stoga je poznavanje engleskog jezika na visokom nivou jedan od važnijih faktora prilikom izbora pripravnika. Međutim, iskustvo nam je pokazalo da ponekad kandidati potcene sebe i smatraju da nešto ne znaju ili ne rade dovoljno dobro, a kasnije se ispostavi da to nije slučaj. Naš savet da aplicirate za posao, a da procenu vašeg znanja engleskog ostavite nama.

Svakako ne očekujemo da imate visok nivo poznavanja pravničkog engleskog. Taj deo ćete naučiti u našem timu do najvišeg nivoa tokom pripravničkog staža.

 

Ne – ne postoji ograničenje vezano za godine ni za jednu od pozicija u našoj kancelariji.

Naš glavni cilj je da pripravnici steknu što više iskustva i samostalnosti tokom trajanja pripravničkog staža. U kancelariji vodimo politiku „otvorenih vrata“, što znači da se pripravnici i advokati stalnoj korespondenciji za rešavanje bilo kakvih nejasnoća, ali i za razgovor o idejama i novim rešenjima. Cilj nam je da osiguramo da se čuje glas i naših najmlađih članova tima, što jasno pokazuje našu nameru da odgovornost prenesemo i na njih. Našim mladim saradnicima pružamo mentorsku podršku i povratne informacije na radnom mestu kako bismo unapredili njihov profesionalni razvoj.

Izuzetno cenimo akademski uspeh i visok prosek ocena može da bude jedna od prednosti u procesu konkurisanja, ali nijedna prosečna ocena nije presudna za ostvarivanje saradnje.

Dužina studiranja nije kriterijum koji se posebno ocenjuje ili vrednuje.

Prednost prilikom konkurisanja mogu biti i vannastavne aktivnosti kao što su studentska takmičenja u sudskim sporovima, članstvo u studentskim organizacijama i volonterski rad.

Iako nam je vaša biografija važna, najviše cenimo vaše međuljudske veštine. Trebalo bi da imate pravi stav i da ste dobri u timskom radu, kako biste se uklopili u prijateljsko i čvrsto povezano okruženje. Želimo da i vama i nama zajednički rad bude prijatan i uspešan.

Cilj nam je da osiguramo da se čuje glas i naših najmlađih članova tima, što jasno pokazuje našu nameru da odgovornost prenesemo i na njih. Više odgovornosti znači više prilika za razvoj stručnosti, brže nego u drugim advokatskim kancelarijama.

Svaki pripravnik od prvog dana ima svog mentora – advokata, koji prati rad tog pripravnika i koji mu je na raspolaganju za svaku pomoć ili povratnu informaciju, tako da nećete biti prepušteni sami sebi.

Osim redovnih radnih obaveza (odlazak na ročišta i sastavljanje najrazličitijeg opusa pravnih akata u sudskim i upravnim postupcima) pripravnici se obučavaju o najvišim standardima u komunikaciji sa klijentima kroz prisustvo na sastancima ili u pismenoj korespondenciji po ugledu na najuglednije inostrane advokatske kancelarije iz Velike Britanije. Kao i ostali članovi tima, između ostalog, pripravnici rade istraživanja na različite teme, sastavljaju pravna mišljenja, sastavljaju ugovore i pišu tekstove za blogove.

Naša kancelarija pruža šansu i onima koji su tek na početku svoje pravničke karijere, kao i onima koji imaju iskustva.

Podjednako cenimo i poštujemo kandidate na početku svoje karijere, kao i one koji imaju iskustva. Stoga, pripravnici ne rade volonterski u našoj kancelariji, već su angažovani ili po osnovu ugovora o radu ili po osnovu ugovora o stručnom osposobljavanju. Svaki od ovih ugovora podrazumeva naknadu, kako je objašnjeno u odgovoru na naredno pitanje.

Onima koji su još na studijama pružamo mogućnosti obavljanja studentske prakse u trajanju od najduže dve nedelje i takvo angažovanje se obavlja bez naknade.

Pripravnici primaju redovnu mesečnu naknadu koja ima tendenciju rasta na svakih 6 meseci. U drugoj godini pripravničkog staža, pripravnik ulazi i u sistem bonusa, tako da se isplaćuje bonus na kvartalnom nivou (pored redovne mesečne naknade). Izuzetno, ako pripravnik pokaže vanredno zalaganje I napredak, može ući u sistem bonusa i u toku prve godine. Sve informacije ove prirode biće ti otkrivene prilikom razgovora za posao. Tokom razgovora možeš nas pitati sve što te interesuje, jer se zaista trudimo da pre zasnivanja radnog odnosa budemo veoma transparentni i jasni u tome šta čeka budućeg zaposlenog u našoj kancelariji.

Ako se pokalež kao odgovarajući član tima za našu kancelariju, na kraju druge godine, ponudićemo ti da ostaneš u našem timu u svojstvu advokata. Imaćeš priliku da biraš da li želiš da budeš u Novom Sadu ili u Beogradu.

Advokati mogu biti juniori, seniori ili partneri. Naš dugoročni cilj je da širimo bazu partnera od najvrednijih i najuspešnijih članova tima.