3 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Partner Nemanja Žunić – dobitnik Lexology Client Choice nagrade za IT u Srbiji za 2024. godinu

29/11/2023

Partner Nemanja Žunić proglašen je kao ekskluzivni dobitnik Lexology Client Choice nagrade za informacione tehnologije u Srbiji za 2024. Ovo priznanje svedoči izuzetnom pristupu prema klijentima i posvećenosti pružanju vrhunskih usluga u oblasti prava informacionih tehnologija.

Lexology Client Choice nagrade, koje datiraju od 2005. godine, globalna su priznanja koje prepoznaju pojedince koji se ističu izuzetnom posvećenošću zadovoljstvu klijenata, prevazilazeći standarde u industriji advokature. Ove godine, sa 751 dobitnikom u 86 država, nagrade nastavljaju da postavljaju merilo izuzetnosti.

Ono što izdvaja Lexology Client Choice nagrade jeste ekskluzivan proces nominacije, gde kandidate nominuju isključivo klijenti. Sprovođenje obimnih istraživanja obuhvata ankete unutar kompanija, povratne informacije sa različitih događaja iz domena advokature, kao i uvide prikupljene sa sajta Lexology, obezbeđujući sveobuhvatnu i nepristrasnu evaluaciju.

Nakon uspešno završenog pažljivog istraživanja, Nemanja Žunić se izdvojio kao dobitnik, podržan visokim ocenama svojih klijenata. Proces selekcije, koji obuhvata preko 2.000 pojedinačnih procena klijenata, odražava rigorozne kriterijume, obuhvatajući kvalitet pravnih saveta, poslovnu svest, znanje iz specifične industrije, strateško razmišljanje, transparentnost prilikom naplate, kao i efikasno korišćenje tehnologije.

Nemanjin uspeh u oblasti informacionih tehnologija ističe posvećenost pružanju doprinosa poslovanju klijenata na konkretan način, što je od suštinskog značaja u oblasti informacionih tehnologija.

Ova nagrada predstavlja dodatak prethodnim priznanjima iz oblasti IT prava, dodeljenim Nemanji od strane Who’s Who Legal kao Global Leader i Thought Leader u pravu informacionih tehnologija.

Nagrada će biti zvanično dodeljena na svečanoj ceremoniji Lexology Client Choice nagrada u Londonu, zakazanoj za početak marta 2024. godine.

Slični blogovi

1 min čitanja

Zunic Law

04/02/2019

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.