2 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

U korak sa pravnim inovacijama: Partner Tijana Žunić Marić na polugodišnjem sastanku SCG Legal u Berlinu

17/05/2023

Partner Tijana Žunić Marić imala je priliku da dobije poziv da učestvuje kao panelistkinja na polugodišnjem sastanku SCG Legal u Berlinu, na panelu o prošlim, sadašnjim i budućim razvojima globalnih propisa o zaštiti privatnosti i sajber bezbednosti. Ovaj događaj, održan 11. i 12. maja 2023. godine, okupio je priznate pravne stručnjake radi diskusije o ključnim temama industrije i podsticanja saradnje unutar mreže SCG Legal.

SCG Legal, globalno priznata mreža međunarodnih advokatskih kancelarija s bogatom tradicijom dužom od 30 godina, organizuje redovne godišnje i polugodišnje sastanke kao podsticaj za saradnju, deljenje najboljih praksi i deljenja vrednih uvida unutar članova mreže.

Agenda ovogodišnjeg sastanka u Berlinu obuhvatala je različite pažljivo odabrane aspekte prava, s ciljem da osnaži učesnike vrednim znanjem i podstakne značajne diskusije o ključnim pitanjima koja utiču na advokatsku globalnu zajednicu.

Posebno interesantan bio je panel „Sajber bezbednost/GDPR i zaštita privatnosti podataka“, koji je istakao rastući broj globalnih zakona i propisa o zaštiti podataka i očekivano sprovođenje propisa o sajber bezbednosti od strane vlasti. Pored partnera Tijane Žunić Marić, advokati iz Poljske, Nemačke, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država podelili su svoje iskustvo i znanje, zajednički osvetljavajući prošle, sadašnje i buduće razvoje u oblasti globalnih zakona o privatnosti i sajber bezbednosti.

Učešće Zunic Law u aktivnostima SCG Legal potvrđuje našu posvećenost da ostanemo u koraku s pravnim razvojem, menjajući način rada advokatskih kancelarija u digitalnom dobu. Radujemo se budućim saradnjama unutar mreže SCG Legal i čast nam je da imamo priliku da budemo pouzdan izvor, deleći pozitivna iskustva na osnovu ostvarenih partnerstava.

Podsticanje saradnje sa kolegama širom sveta i iskorišćavanje saznanja stečenih na događajima poput ovih pomaže nam da pružamo izuzetne pravne usluge i inovativna rešenja našim klijentima. Ostajemo posvećeni primeni stečenog znanja i iskustva kako bismo podržali klijente u koraku sa inovacijama u pravnom okruženju.

Slični blogovi

3 min čitanja

Jelena Đukanović

06/06/2022

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.