U korak sa pravnim inovacijama: Partner Tijana Žunić Marić na polugodišnjem sastanku SCG Legal u Berlinu

Partner Tijana Žunić Marić imala je priliku da dobije poziv da učestvuje kao panelistkinja na polugodišnjem sastanku SCG Legal u Berlinu, na panelu o prošlim, sadašnjim i budućim razvojima globalnih propisa o zaštiti privatnosti i sajber bezbednosti. Ovaj događaj, održan 11. i 12. maja 2023. godine, okupio je priznate pravne stručnjake radi diskusije o ključnim temama industrije i podsticanja saradnje unutar mreže SCG Legal.

SCG Legal, globalno priznata mreža međunarodnih advokatskih kancelarija s bogatom tradicijom dužom od 30 godina, organizuje redovne godišnje i polugodišnje sastanke kao podsticaj za saradnju, deljenje najboljih praksi i deljenja vrednih uvida unutar članova mreže.

Agenda ovogodišnjeg sastanka u Berlinu obuhvatala je različite pažljivo odabrane aspekte prava, s ciljem da osnaži učesnike vrednim znanjem i podstakne značajne diskusije o ključnim pitanjima koja utiču na advokatsku globalnu zajednicu.

Posebno interesantan bio je panel „Sajber bezbednost/GDPR i zaštita privatnosti podataka“, koji je istakao rastući broj globalnih zakona i propisa o zaštiti podataka i očekivano sprovođenje propisa o sajber bezbednosti od strane vlasti. Pored partnera Tijane Žunić Marić, advokati iz Poljske, Nemačke, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država podelili su svoje iskustvo i znanje, zajednički osvetljavajući prošle, sadašnje i buduće razvoje u oblasti globalnih zakona o privatnosti i sajber bezbednosti.

Učešće Zunic Law u aktivnostima SCG Legal potvrđuje našu posvećenost da ostanemo u koraku s pravnim razvojem, menjajući način rada advokatskih kancelarija u digitalnom dobu. Radujemo se budućim saradnjama unutar mreže SCG Legal i čast nam je da imamo priliku da budemo pouzdan izvor, deleći pozitivna iskustva na osnovu ostvarenih partnerstava.

Podsticanje saradnje sa kolegama širom sveta i iskorišćavanje saznanja stečenih na događajima poput ovih pomaže nam da pružamo izuzetne pravne usluge i inovativna rešenja našim klijentima. Ostajemo posvećeni primeni stečenog znanja i iskustva kako bismo podržali klijente u koraku sa inovacijama u pravnom okruženju.

Najnovije: