thumbnail_Logo_4_vectorized
1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Tijana Žunic Marić predavač na konferenciji „IT Pravo” na Pravnom Fakultetu u Kragujevcu

10/05/2019

U organizaciji Saveza studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, 16.05.2019. godine biće održana konferencija pod nazivom „IT pravo”, u okviru koje će Tijana Žunić Marić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, na poziv Saveza studenata sa velikim zadovoljstvom održati predavanje na dve teme: „Uvod u IT pravo” i „Budućnost prava”.

Predavanje koje će održati Tijana Žunić Marić biće zasnovano na teorijama poznatog pravnika futurologa, profesora Ričarda Saskinda, koji je pionir u oblastima informacionih tehnologija i prava.

S obzirom na neminovne promene koje tehnologija donosi u svim industrijama i sferama poslovanja, definitivno je da će u narednom periodu čitav pravni sektor biti izložen korenitim promenama. Kako i u kojoj meri tehnološka dostignuća utiču na pravnu struku, posebno advokaturu, zašto je bitno da se ide u korak sa tehnologijom ako ste advokat, o samom pojmu i specifičnostima prava, koji su to IT izazovi sa kojima se pravnici susreću, kao i odgovore na slična pitanja iz oblasti IT prava, imaćete priliku da čujete više na predavanju.

Kako smo i sami pobornici inovacija, posebno nas raduje što smo učesnici ovog događaja i uvek se rado odazivamo pozivima ovakvog ili sličnog karaktera.

Slični blogovi

3 min čitanja

Tijana Žunić Marić

26/03/2020

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.