Tijana Žunic Marić predavač na konferenciji IT Pravo na Pravnom Fakultetu u Kragujevcu

U organizaciji Saveza studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, 16.05.2019. godine biće održana konferencija pod nazivom „IT pravo”, u okviru koje će Tijana Žunić Marić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, na poziv Saveza studenata sa velikim zadovoljstvom održati predavanje na dve teme: „Uvod u IT pravo” i „Budućnost prava”.

Advokatska kancelarija Žunić, pored toga što je specijalizovana u oblasti IT prava, poznata je po upotrebi tehnologija i inovacija u inače tradicionalno zatvorenoj advokatskoj profesiji. Budući da naš tim advokata sa dobrim poznavanjem informacionih tehnologija pruža pravnu podršku i u najsloženijim oblastima IT prava, zadovoljstvo nam je da podelimo znanje i iskustvo iz prakse sa studentima.

Predavanje koje će održati Tijana Žunić Marić biće zasnovano na teorijama poznatog pravnika futurologa, profesora Ričarda Saskinda, koji je pionir u oblastima informacionih tehnologija i prava.

Obzirom na neminovne promene koje tehnologija donosi u svim industrijama i sferama poslovanja, definitivno je da će u narednom periodu čitav pravni sektor biti izložen korenitim promenama. Kako i u kojoj meri tehnološka dostignuća utiču na pravnu struku, posebno advokaturu, zašto je bitno da se ide u korak sa tehnologijom ako ste advokat, o samom pojmu i specifičnostima prava, koji su to IT izazovi sa kojima se pravnici susreću, kao i odgovore na slična pitanja iz oblasti IT prava, imaćete priliku da čujete više na predavanju.

Kako smo i sami pobornici inovacija, posebno nas raduje što smo učesnici ovog događaja i uvek se rado odazivamo pozivima ovakvog ili sličnog karaktera.

Najnovije:

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama