2 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Zunic Law advokati ponovo u svetskom vrhu u IT pravu i zaštiti podataka prema Who’s Who Legal 

29/02/2024

Sa ponosom delimo vest da je nekoliko članova Zunic Law tima ponovo nagrađeno među vodećim stručnjacima u svetu u specijalizovanim oblastima IT prava i zaštite podataka za 2024. godinu od strane Who’s Who Legal i platforme Lexology. 

Who’s Who Legal vodiči, koje objavljuje Law Business Research Limited, a sada su deo Lexology platforme, stekli su ugled tokom gotovo tri decenije za prepoznavanje najeminentnijih advokata i stručnjaka širom sveta u različitim granama prava, uz rigorozan i nezavisan istraživački proces. 

Izuzetno smo ponosni što smo kontinuirano prepoznati u specijalizovanim oblastima IT prava i zaštite podataka tokom nekoliko godina i delimo uspeh naših advokata: 

  • Partnerka Tijana Žunić Marić imenovana je kao Global Leader u dve oblasti – zaštiti podataka o ličnosti i IT pravu.
  • Advokatica Jelena Đukanović imenovana je kao Global Leader u oblasti zaštite podataka o ličnosti.

Ovo priznanje ne samo da odražava sposobnosti našeg tima, već i potvrđuje našu posvećenost pružanju vrhunskih pravnih usluga našim klijentima i poziciju kao vodećeg autoriteta u IT pravu i zaštiti podataka na globalnom nivou. 

Iskrene čestitke Tijani Žunić Marić i Jeleni Đukanović za ovo zasluženo priznanje. Njihov doprinos je od velikog značaja ne samo za kancelariju, već i potvrđuje našu posvećenost izvrsnosti u zadovoljavanju pravnih potreba naših klijenata, posebno u visoko specijalizovanim i naprednim granama prava. 

Za više informacija o Who’s Who Legal vodičima za 2024. godinu za IT pravo i zaštitu podataka, posetite link do veb stranice. 

Slični blogovi

1 min čitanja

Zunic Law

12/11/2020

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.