1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Predstavnici AK Žunić na Pravnom fakultetu u Novom Sadu

22/03/2019

Advokati Tijana Žunić Marić i Tijana Đukić su 19. marta 2019. godine učestvovale na sastanku građanskopravne sekcije studenata Pravnog fakulteta ispred Advokatske kancelarije Žunić, na velikodušan poziv Slobode Midorović i Nikoline Miščević, asistentkinja na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

U prijatnoj atmosferi i neformalnom druženju sa nekim od najboljih studenata druge, treće i četvrte godine Pravnog fakulteta, advokati Tijana Žunić Marić i Tijana Đukić su imale priliku da podele svoja iskustva i odgovore na pitanja o studijama u inostranstvu i advokatskoj profesiji iz ugla prakse, kao i da razmene ideje sa studentima o budućnosti i trendovima u razvoju advokature.

Advokatska kancelarija Žunić snažno podržava inicijativu Pravnog fakulteta u Novom Sadu u organizaciji aktivnosti koje imaju za cilj da povežu teoriju i praksu iz domena prava, a naš tim se trudi da uvek odgovori na pozive na ovakve i slične događaje.

Takođe, budući da je pravni tim Advokatske kancelarije Žunić u stalnom porastu, zahvalni smo na prilici da upoznamo mlade i ambiciozne buduće kolege.

Podsećamo da je Advokatska kancelarija Žunić uvek otvorena za mogućnost saradnje sa kolegama koji su posvećeni stalnom profesionalnom razvoju i napretku i dele vrednosti sa našim rastućim pravnim timom. Za više informacija, pogledajte našu stranicu karijera.

Slični blogovi

9 min čitanja

Marija Medić

03/07/2024

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.