PREDSTAVNICI AK ŽUNIĆ NA PRAVNOM FAKULTETU U NOVOM SADU

Advokati Tijana Žunić Marić i Tijana Đukić su 19. marta 2019. godine učestvovale na sastanku građanskopravne sekcije studenata Pravnog fakulteta ispred Advokatske kancelarije Žunić, na velikodušan poziv Slobode Midorović i Nikoline Miščević, asistentkinja na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

U prijatnoj atmosferi i neformalnom druženju sa nekim od najboljih studenata druge, treće i četvrte godine Pravnog fakulteta, advokati Tijana Žunić Marić i Tijana Đukić su imale priliku da podele svoja iskustva i odgovore na pitanja o studijama u inostranstvu i advokatskoj profesiji iz ugla prakse, kao i da razmene ideje sa studentima o budućnosti i trendovima u razvoju advokature.

Advokatska kancelarija Žunić snažno podržava inicijativu Pravnog fakulteta u Novom Sadu u organizaciji aktivnosti koje imaju za cilj da povežu teoriju i praksu iz domena prava, a naš tim se trudi da uvek odgovori na pozive na ovakve i slične događaje.

Takođe, budući da je pravni tim Advokatske kancelarije Žunić u stalnom porastu, zahvalni smo na prilici da upoznamo mlade i ambiciozne buduće kolege.

Podsećamo da je Advokatska kancelarija Žunić uvek otvorena za mogućnost saradnje sa kolegama koji su posvećeni stalnom profesionalnom razvoju i napretku i dele vrednosti sa našim rastućim pravnim timom. Za više informacija, pogledajte našu stranicu karijera.

Najnovije: