ODGOVORI NA NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Advokatska kancelarija Žunić periodično objavljuje oglase za posao, kada se očekuje da određena radna mesta budu popunjena u roku od nekoliko meseci. Ipak, mi uvek razmatramo nove prijave kandidata, zato pošaljite svoju prijavu bez obzira na rok naveden u poslednjem oglasu za posao. Ne zanemarujemo nijednu prijavu za posao.

U potrazi smo za kandidatima koji imaji potencijal da postanu odlični pravnici. Izuzetno cenimo akademski uspeh, vannastavne aktivnosti kao što su studentska takmičenja u sudskim sporovima, članstvo u studentskim organizacijama i volonterski rad. Iako nam je vaša biografija važna, podjednako cenimo i vaše međuljudske veštine. Trebalo bi da imate pravi stav i da ste dobri u timskom radu, kako biste se uklopili u prijateljsko i čvrsto povezano okruženje.

Radimo sa stranim klijentima i svakodnevno koristimo engleski jezik. Zbog toga je potrebno da posedujete visok nivo znanja engleskog jezika (znanje članova našeg tima je obično na nivou C1/C2 CEFR). Međutim, od vas ne očekujemo da znate stručnu pravnu terminologiju. To je ono što ćete steći i poboljšati kod nas.

U advokatskoj kancelariji Žunić vodimo politiku „otvorenih vrata“, što znači da se pripravnici i advokati redovno sastaju u svojim kancelarijima kako bi razgovarali o idejama i jedni drugima pružali podršku. Cilj nam je da osiguramo da se čuje glas i naših najmlađih članova tima, što jasno pokazuje našu nameru da odgovornost prenesemo i na njih. Više odgovornosti znači više prilika za razvoj stručnosti, brži nego u drugim advokatskim kancelarijama. Našim mladim saradnicima nudimo nadzor nad radom i povratne informacije u cilju njihovog daljeg profesionalnog razvoja.

Ne, ne zapošljavamo isključivo pravnike. U našoj kancelariji dobrodošli su i ljudi drugih profesija za poslove razvoja poslovanja, upravljanja kancelarijom ili  konsultovanja u raznim oblastima.

Počev od prvog dana u kancelariji, mentori će biti tu da vam pomognu da se prilagodite našoj organizaciji. Program za mentorstvo i obuku predviđen je u pripravničkom ugovoru kako bi omogućio našim pripravnicima da steknu dragoceno praktično iskustvo. Ako se pokažete kao odgovarajući za našu kancelariju, na kraju druge godine, ponudićemo vam da ostanete u našem timu.

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama

NOVI SAD

BEOGRAD

NOVI SAD

BEOGRAD