1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Webinar: Nemanja Žunić o prednostima elektronskog potpisa u praksi

15/09/2020

Na poziv HSM Informatike, Nemanja Žunić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, učestvovaće kao predavač na Webinaru o praktičnim aspektima elektronskog potpisivanja dokumenata.

HSM Informatika 30. septembra u 14h organizuje besplatan webinar na temu elektronskog potpisivanja dokumenata. Više informacija o webinaru, kao i prijavu za webinar možete izvršiti putem sajta HSM Informatika na sledećem linku.

Polaznici webinara će imati priliku da se detaljno upoznaju sa mogućnostima elektronskog potpisivanja dokumenata putem Adobe Sign-a, o čemu će više govoriti Slaven Stojanović, direktor prodaje u HSM Informatika, dok će Paula Stražičić na praktičnim primerima objasniti kako program funkcioniše.

Nemanja Žunić, partner u AK Žunić govoriće o elektronskom potpisivanju ugovora u praksi, kao i različitim nedoumicama u vezi sa pravnim važenjem elektronski potpisanog dokumenta. Više o potpisivanju ugovora o poverljivosti elektronskim potpisom možete pročitati u intervjuu za BizLife.

Detaljnije o samoj upotrebi elektronskog potpisa, različitim vrstama, kao i procedurama za dobijanje sertifikata i o elektronskom potpisu u Srbiji možete pročitati u blogu Kratak vodič za razumevanje elektronskog potpisa na našem sajtu.

Podsećamo, prijavu za webinar 30.09.2020. možete izvršiti putem linka na sajtu HSM Informatika.

Slični blogovi

2 min čitanja

Zunic Law

15/12/2020

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.