Webinar: Nemanja Žunić o prednostima elektronskog potpisa u praksi

Na poziv HSM Informatike, Nemanja Žunić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, učestvovaće kao predavač na Webinaru o praktičnim aspektima elektronskog potpisivanja dokumenata.

HSM Informatika 30. septembra u 14h organizuje besplatan webinar na temu elektronskog potpisivanja dokumenata. Više informacija o webinaru, kao i prijavu za webinar možete izvršiti putem sajta HSM Informatika na sledećem linku.

Polaznici webinara će imati priliku da se detaljno upoznaju sa mogućnostima elektronskog potpisivanja dokumenata putem Adobe Sign-a, o čemu će više govoriti Slaven Stojanović, direktor prodaje u HSM Informatika, dok će Paula Stražičić na praktičnim primerima objasniti kako program funkcioniše.

Nemanja Žunić, partner u AK Žunić govoriće o elektronskom potpisivanju ugovora u praksi, kao i različitim nedoumicama u vezi sa pravnim važenjem elektronski potpisanog dokumenta. Više o potpisivanju ugovora o poverljivosti elektronskim potpisom možete pročitati u intervjuu za BizLife.

Detaljnije o samoj upotrebi elektronskog potpisa, različitim vrstama, kao i procedurama za dobijanje sertifikata i o elektronskom potpisu u Srbiji možete pročitati u blogu Kratak vodič za razumevanje elektronskog potpisa na našem sajtu.

Podsećamo, prijavu za webinar 30.09.2020. možete izvršiti putem linka na sajtu HSM Informatika.

Najnovije: