2 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Zunic Law nagrađena najvećim brojem priznanja iz oblasti zaštite podataka i IT prava u Srbiji

27/12/2022

Tokom decembra 2022. godine, Who’s Who Legal, jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje nezavisnog rangiranja advokata, nagradila je tri advokata iz Zunic Law Firm za postignuće i doprinos u oblasti prava informacionih tehnologija i zaštite privatnosti i podataka u svom globalnom vodiču “Data: 2023.

Troje advokata iz naše kancelarije nagrađeni su sa ukupno pet Global Leader priznanja u poslednjem izdanju prestižnog vodiča, čime je Zunic Law postala advokatska kancelarija sa najvećim brojem priznanja i nagrada u ovoj oblasti u Srbiji, a naši advokati su ponovo prepoznati kao najistaknutiji vodeći stručnjaci po pitanju prava informacionih tehnologija i zaštite privatnosti i podataka.

“Data” vodiči svake godine obuhvataju najistaknutije stručnjake iz 63 države u okviru tri kategorije: zaštita privatnosti i podataka o ličnosti, bezbednost podataka i informacione tehnologije.

Partneri Tijana Žunić Marić Nemanja Žunić su dobili priznanje Global Leaders za doprinos u oblasti informacionih tehnologija.

Partner Tijana Žunić Marić i advokat Jelena Đukanović su takođe dobile priznanje Global Leaders za zasluge iz oblasti privatnosti i zaštite podataka.

Ovo je četvrta uzastopna godina zaredom da je naš tim prepoznat po doprinosu i stručnosti u ovim oblastima.

Who’s Who Legal (WWL) od 1996. godine objavljuje vodiče pod okriljem Law Business Research Limited i identifikuje najeminentnije svetske stručnjake iz oblasti prava iz 150 država u 35 različitih oblasti prava. Who’s Who Legal je poznat po svom rigoroznom i nezavisnom istraživačkom procesu koji se zasniva isključivo na zaslugama, budući da samo stručnjaci koji dobiju najveći broj preporuka od kolega i klijenata mogu da budu uključeni u razmatranje.

Za više informacija, pogledajte celokupni “Data: 2023” vodič.

Slični blogovi

2 min čitanja

Zunic Law

09/11/2017

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.