Zunic Law nagrađena najvećim brojem priznanja iz oblasti zaštite podataka i IT prava u Srbiji

Tokom decembra 2022. godine, Who’s Who Legal, jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje nezavisnog rangiranja advokata, nagradila je tri advokata iz Zunic Law Firm za postignuće i doprinos u oblasti prava informacionih tehnologija i zaštite privatnosti i podataka u svom globalnom vodiču “Data: 2023.

Troje advokata iz naše kancelarije nagrađeni su sa ukupno pet Global Leader priznanja u poslednjem izdanju prestižnog vodiča, čime je Zunic Law postala advokatska kancelarija sa najvećim brojem priznanja i nagrada u ovoj oblasti u Srbiji, a naši advokati su ponovo prepoznati kao najistaknutiji vodeći stručnjaci po pitanju prava informacionih tehnologija i zaštite privatnosti i podataka.

“Data” vodiči svake godine obuhvataju najistaknutije stručnjake iz 63 države u okviru tri kategorije: zaštita privatnosti i podataka o ličnosti, bezbednost podataka i informacione tehnologije.

Partneri Tijana Žunić Marić i Nemanja Žunić su dobili priznanje Global Leaders za doprinos u oblasti informacionih tehnologija.

Partner Tijana Žunić Marić i advokat Jelena Đukanović su takođe dobile priznanje Global Leaders za zasluge iz oblasti privatnosti i zaštite podataka.

Ovo je četvrta uzastopna godina zaredom da je naš tim prepoznat po doprinosu i stručnosti u ovim oblastima.

Who’s Who Legal (WWL) od 1996. godine objavljuje vodiče pod okriljem Law Business Research Limited i identifikuje najeminentnije svetske stručnjake iz oblasti prava iz 150 država u 35 različitih oblasti prava. Who’s Who Legal je poznat po svom rigoroznom i nezavisnom istraživačkom procesu koji se zasniva isključivo na zaslugama, budući da samo stručnjaci koji dobiju najveći broj preporuka od kolega i klijenata mogu da budu uključeni u razmatranje.

Za više informacija, pogledajte celokupni “Data: 2023vodič.

Najnovije: