AK Žunić održala predavanje ,,Ključni aspekti ugovora o razvoju softvera (SDA) na poziv IKT Klastera Centralne Srbije

Na poziv IKT Klaster Centralne Srbijeadvokat Nemanja Žunić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, 29. marta 2019. godine održao je predavanje na temu ,,Ključni aspekti ugovora o razvoju softvera (SDA)”.

Kako je Advokatska kancelarija Žunić odnedavno postala članica IKT klastera Centralne Srbije, odlučili smo da se odazovemo srdačnom pozivu i održimo prvo u nizu besplatnih predavanja i radionica planiranih za naredni period na različite teme iz oblasti IT prava.

Tokom jednočasovnog predavanja, advokat Nemanja Žunić je kroz interaktivno predavanje pokrio tematske celine kao što su načini zaključenja ugovora, različite vrste ugovora o razvoju softvera, tipovi naplate usluga, ključne odredbe sa strane kako prodavca, tako i kupca, pitanja nadležnosti, kao i verovatnoća naplate duga.

Bilo je zadovoljstvo razmeniti iskustva sa preduzetnicima i IT stručnjacima iz Centralne Srbije i upoznati se sa brojnim primerima dobre prakse, kao i izazovima sa kojima se brzo rastući IT sektor susreće u Centralnoj Srbiji. Tim Advokatske kancelarije Žunić se rado odaziva pozivima i učešću na događajima ovakvog tipa, a koji imaju za cilj da približe IT pravo zainteresovanim stranama iz IT sektora.

Nakon prvog predavanja u Kragujevcu, održali smo predavanje na temu zaštite poslovne tajne i poverljivosti i zaštite podataka o ličnosti u IT sektoru u okviru Naučno tehnološkog Parka Čačak, o čemu možete pročitati više u našim novostima.

Najnovije:

NEWSLETTER

NEWSLETTER