AK Žunić održala predavanje Ključni aspekti ugovora o razvoju softvera (SDA) na poziv IKT Klastera Centralne Srbije

Na poziv IKT Klaster Centralne Srbijeadvokat Nemanja Žunić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, 29. marta 2019. godine održao je predavanje na temu „Ključni aspekti ugovora o razvoju softvera (SDA)”.

Kako je Advokatska kancelarija Žunić odnedavno postala članica IKT klastera Centralne Srbije, odlučili smo da se odazovemo srdačnom pozivu i održimo prvo u nizu besplatnih predavanja i radionica planiranih za naredni period na različite teme iz oblasti IT prava.

Tokom jednočasovnog predavanja, advokat Nemanja Žunić je kroz interaktivno predavanje pokrio tematske celine kao što su: načini zaključenja ugovora, različite vrste ugovora o razvoju softvera, tipovi naplate usluga, ključne odredbe sa strane kako prodavca, tako i kupca, pitanja nadležnosti, kao i verovatnoća naplate duga.

Bilo je zadovoljstvo razmeniti iskustva sa preduzetnicima i IT stručnjacima iz Centralne Srbije i upoznati se sa brojnim primerima dobre prakse, kao i izazovima sa kojima se brzo rastući IT sektor susreće u Centralnoj Srbiji. Tim Advokatske kancelarije Žunić se rado odaziva pozivima i učešću na događajima ovakvog tipa, a koji imaju za cilj da približe IT pravo zainteresovanim stranama iz IT sektora.

Nakon prvog predavanja u Kragujevcu, održali smo predavanje na temu zaštite poslovne tajne i poverljivosti i zaštite podataka o ličnosti u IT sektoru u okviru Naučno tehnološkog Parka Čačak, o čemu možete pročitati više u našim novostima.

Najnovije: