SUDSKO REŠAVANJE SPOROVA

Kontakt: 
Vitomir Žunić 

Naša reputacija kao kancelarije koja se uspešno bavi rešavanjem sporova zasnovana je na  tridesetogodišnjem iskustvu i odličnim rezultatima. Mi smo tim čije članove vezuju dva osnovna principa prilikom rešavanja sporova: efikasnost i rezultati za klijenta.

Pravni tim Advokatske kancelarije Žunić uključuje advokate koji se bave kako rešavanjem domaćih tako i sporova sa međunarodnim elmentom. Imamo iskustvo u rešavanju širokog spektra trgovačkih i privrednopravnih sporova kako pred sudom tako i pred arbitražama. Posvećeni smo efikasnom rešavanju sporova i dajemo prioritet praktičnim rešenjima za našeg klijenta.

Pored parničnog i arbitražnog rešavanja sporova, naši advokati imaju iskustvo u oblicima mirnog rešavanja sporova, kao što su pregovori i medijacija. Advokat Tijana Žunić Marić je sertifikovani medijator Ministarstva pravde Republike Srbije.

Usluge u sferi parničnog rešavanja sporova koje pružamo uključuju:

Klijente takođe zastupamo pred inspekcijskim organima, Poreskom upravom i drugim organima uprave, kao i pred Poverenikom za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama