Tijana Žunić Marić ponovo preporučena kao Global Leader za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti

Čast nam je što možemo da saopštimo da je Who’s Who Legal, jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje nezavisnog rangiranja advokata, preporučila Tijanu Žunić Marić, partnera u Advokatskoj kancelariji Žunić kao “Global Leader” u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti u svom ažuriranom međunarodnom vodiču „Data 2021“, drugu godinu zaredom.

Who’s Who Legal je vodič koji objavljuje Law Business Research Limited, nezavisna izdavačka kuća sa sedištem u Londonu koja ocenjuje najbolje stručnjake iz oblasti prava na svetskom tržištu, u preko 160 zemalja i u okviru 35 pojedinačnih grana prava. Ova organizacija poznata je po tome što svoje strogo i nezavisno istraživanje zasnivaju na zaslugama, tako da su isključivo stručnjaci koji dobiju najveći broj preporuka od kolega i klijenata uključeni u proces istraživanja koji se odvija svake godine.

Svetski vodič Who’s Who Legal u okviru vodiča Data, dodeljuje priznanje vodećim advokatima u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti, bezbednosti podataka, informacionih tehnologija i telekomunikacija i medija širom 69 zemalja. Svetski vodič za zaštitu podataka ističe vodeće advokate na tržištu za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti zbog njihove izvanredne stručnosti u savetovanju klijenata na projektima usklađivanja sa pravilima o zaštiti podataka, outsourcinga i ugovora, koji služe kako bi se pobrinuli za to da podaci ostanu privatni i bezbedni.

„Odabrani advokati su stručnjaci koji doprinose da podaci kako kompanija, tako i fizičkih lica ostanu privatni, pomažu klijentima da zadrže kontrolu nad svojim podacima o ličnosti, implementiraju razvoj sistema bezbednosti podataka i infrastrukturu, bave se složenim pitanjima outsourcinga i savetuju klijente o korporativnim, transakcionim i regulatornim pitanjima”.

Ovogodišnje priznanje za naš rad u okviru departmana za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti, koji vodi partner Tijana Žunić Marić zaista predstavlja veliku čast. Ova privilegija je još značajnija kada se uzme u obzir činjenica da preporuke dolaze od naših cenjenih kolega i dragih klijenata, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Želeli bismo da uputimo duboku zahvalnost svima koji su nam ukazali poverenje i pomogli nam da doprinesemo ovako važnoj oblasti, oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti.

Najnovije:

Rate this article

Click on a star to rate it!