1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Tijana Žunić Marić ponovo preporučena kao „Global Leader“ za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti

17/12/2020

Čast nam je što možemo da saopštimo da je Who’s Who Legal, jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje nezavisnog rangiranja advokata, preporučila Tijanu Žunić Marić, partnera u Advokatskoj kancelariji Žunić kao “Global Leader” u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti u svom ažuriranom međunarodnom vodiču „Data 2021“, drugu godinu zaredom.

Who’s Who Legal je vodič koji objavljuje Law Business Research Limited, nezavisna izdavačka kuća sa sedištem u Londonu koja ocenjuje najbolje stručnjake iz oblasti prava na svetskom tržištu, u preko 160 zemalja i u okviru 35 pojedinačnih grana prava. Ova organizacija poznata je po tome što svoje strogo i nezavisno istraživanje zasnivaju na zaslugama, tako da su isključivo stručnjaci koji dobiju najveći broj preporuka od kolega i klijenata uključeni u proces istraživanja koji se odvija svake godine.

Svetski vodič Who’s Who Legal u okviru vodiča Data, dodeljuje priznanje vodećim advokatima u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti, bezbednosti podataka, informacionih tehnologija i telekomunikacija i medija širom 69 zemalja. Svetski vodič za zaštitu podataka ističe vodeće advokate na tržištu za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti zbog njihove izvanredne stručnosti u savetovanju klijenata na projektima usklađivanja sa pravilima o zaštiti podataka, outsourcinga i ugovora, koji služe kako bi se pobrinuli za to da podaci ostanu privatni i bezbedni.

„Odabrani advokati su stručnjaci koji doprinose da podaci kako kompanija, tako i fizičkih lica ostanu privatni, pomažu klijentima da zadrže kontrolu nad svojim podacima o ličnosti, implementiraju razvoj sistema bezbednosti podataka i infrastrukturu, bave se složenim pitanjima outsourcinga i savetuju klijente o korporativnim, transakcionim i regulatornim pitanjima”.

Ovogodišnje priznanje za naš rad u okvirudepartmana za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti, koji vodi partner Tijana Žunić Marić zaista predstavlja veliku čast. Ova privilegija je još značajnija kada se uzme u obzir činjenica da preporuke dolaze od naših cenjenih kolega i dragih klijenata, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Želeli bismo da uputimo duboku zahvalnost svima koji su nam ukazali poverenje i pomogli nam da doprinesemo ovako važnoj oblasti, oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti.

Slični blogovi

1 min čitanja

Zunic Law

10/12/2016

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.