2 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Globalna priznanja: Tijana Žunić Marić i Jelena Đukanović nagrađene kao globalni lideri u oblasti radnog prava za 2023. godinu u Who’s Who Legal vodiču

18/07/2023

Zunic Law sa zadovoljstvom objavljuje da su partner Tijana Žunić Marić i advokat Jelena Đukanović nagrađene kao globalni lideri za 2023. godinu u kategoriji radnog prava, prema prestižnom vodiču Who’s Who Legal (WWL).

Who’s Who Legal vodiči, koji izdaje Law Business Research Limited, a sada je deo Lexology-a, stekao je ugled tokom gotovo tri decenije kao nezavisno prepoznavanje vodećih pravnika i stručnjaka u raznim oblastima prakse.

Konkretno, vodič za Radno pravo, Zapošljavanje i Beneficije u okviru Who’s Who Legal nagrađuje advokate sa dokazanim uspehom u zastupanju i savetovanju klijenata u svim aspektima radnog prava. Rangirani advokati se ističu u oblastima poput pitanja prava zaposlenih, ugovornih odnosa u radnom pravu, kolektivnog pregovaranja, radnih sporova i radnih sporova pred arbitražnim sudom, između ostalih.

Visoka stručnost i kontinuirana posvećenost Tijane Žunić Marić i Jelene Đukanović u oblasti radnog prava rezultiraju pružanjem izvanrednih pravnih usluga klijentima. Ove nagrade ne samo da su pozicionirale Zunic Law kao jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji u Srbiji, već ističu naše advokate kao lidere u globalnoj pravnoj zajednici. Kao rezultat toga, klijenti mogu računati na najviši nivo usluga i zastupanja koji zadovoljavaju njihove pravne potrebe s neizmernom pažnjom i stručnošću.

Ovo nedavno priznanje dolazi nakon zapaženog rangiranja Zunic Law-a u oblasti radnog prava u okviru prestižne Legal500 organizacije, što dodatno potvrđuje ugled naše kancelarije kao jedne od vodećih u Srbiji.

Zunic Law upućuje čestitke partnerki Tijani Žunić Marić i advokatici Jeleni Đukanović na zasluženom priznanju. Ovo dostignuće ne samo da ističe talente i uspeh naših advokata, već potvrđuje i posvećenost čitavog Zunic Law tima u pružanju advokatskih usluga najvišeg nivoa u Srbiji. Kao rezultat toga, klijenti mogu da imaju poverenja u našu neprekidnu posvećenost pružanju izuzetnih pravnih usluga koje zadovoljavaju njihove potrebe i prevazilaze očekivanja na globalnom nivou.

Za više informacija o vodiču Who’s Who Legal za 2023. godinu i istraživanje celokupnog odeljka “Radno pravo, Zapošljavanje i Beneficije”, posetite link do stranice.

Slični blogovi

1 min čitanja

Zunic Law

17/12/2020

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.