Globalna priznanja: Tijana Žunić Marić i Jelena Đukanović nagrađene kao globalni lideri u oblasti radnog prava za 2023. godinu u Who’s Who Legal vodiču

Zunic Law sa zadovoljstvom objavljuje da su partner Tijana Žunić Marić i advokat Jelena Đukanović nagrađene kao globalni lideri za 2023. godinu u kategoriji radnog prava, prema prestižnom vodiču Who’s Who Legal (WWL).

Who’s Who Legal vodiči, koji izdaje Law Business Research Limited, a sada je deo Lexology-a, stekao je ugled tokom gotovo tri decenije kao nezavisno prepoznavanje vodećih pravnika i stručnjaka u raznim oblastima prakse.

Konkretno, vodič za Radno pravo, Zapošljavanje i Beneficije u okviru Who’s Who Legal nagrađuje advokate sa dokazanim uspehom u zastupanju i savetovanju klijenata u svim aspektima radnog prava. Rangirani advokati se ističu u oblastima poput pitanja prava zaposlenih, ugovornih odnosa u radnom pravu, kolektivnog pregovaranja, radnih sporova i radnih sporova pred arbitražnim sudom, između ostalih.

Visoka stručnost i kontinuirana posvećenost Tijane Žunić Marić i Jelene Đukanović u oblasti radnog prava rezultiraju pružanjem izvanrednih pravnih usluga klijentima. Ove nagrade ne samo da su pozicionirale Zunic Law kao jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji u Srbiji, već ističu naše advokate kao lidere u globalnoj pravnoj zajednici. Kao rezultat toga, klijenti mogu računati na najviši nivo usluga i zastupanja koji zadovoljavaju njihove pravne potrebe s neizmernom pažnjom i stručnošću.

Ovo nedavno priznanje dolazi nakon zapaženog rangiranja Zunic Law-a u oblasti radnog prava u okviru prestižne Legal500 organizacije, što dodatno potvrđuje ugled naše kancelarije kao jedne od vodećih u Srbiji.

Zunic Law upućuje čestitke partnerki Tijani Žunić Marić i advokatici Jeleni Đukanović na zasluženom priznanju. Ovo dostignuće ne samo da ističe talente i uspeh naših advokata, već potvrđuje i posvećenost čitavog Zunic Law tima u pružanju advokatskih usluga najvišeg nivoa u Srbiji. Kao rezultat toga, klijenti mogu da imaju poverenja u našu neprekidnu posvećenost pružanju izuzetnih pravnih usluga koje zadovoljavaju njihove potrebe i prevazilaze očekivanja na globalnom nivou.

Za više informacija o vodiču Who’s Who Legal za 2023. godinu i istraživanje celokupnog odeljka “Radno pravo, Zapošljavanje i Beneficije”, posetite link do stranice.

Najnovije: