Who’s Who Legal imenovao Tijanu Žunić Marić kao jednog od vodećih stručnjaka u Thought Leaders: Data 2021 vodiču

Nakon što je preporučena kao svetski stručnjak na polju privatnosti i zaštite podataka o ličnosti dve godine zaredom, Who’s Who Legal je izdvojio partnera Tijanu Žunić Marić u svom prestižnom vodiču „Thought Leaders: Data“ za 2021. godinu.

Who’s Who Legal već dve decenije bira najistaknutije stručnjake iz 160 država u 35 različitih grana prava, na osnovu sveobuhvatnog nezavisnog istraživanja. U publikacije Who’s Who Legal se svrstavaju isključivo oni koji dobiju najviše preporuka od strane kolega i klijenata.

Nakon što je prethodno prepoznata kao jedan od vodećih svetski stručnjak za privatnost i zaštitu podataka o ličnosti u 2020. i 2021. godini, Tijana Žunić Marić je svrstana u prestižni Who’s Who Legal Thought Leaders: Data 2021 vodič, kao jedini advokat iz Srbije iz oblasti privatnosti i zaštite podataka sa ovim priznanjem.

Who’s Who Legal u ovom izrazito selektivnom vodiču rangira isključivo najcenjenije advokate i stručnjake na osnovu istraživanja koje je sprovedeno u saradnji sa organizacijom Global Data Review (GDR), koji se istinski ističu na svom polju kao visoko cenjeni stručnjaci od strane klijenata i kolega.

“Ovi pojedinci su vredni pomena, ne samo zbog svoje izvanredne stručnosti i iskustva u savetovanju, koje obuhvata najznačajnija i najnaprednija pravna pitanja na svetu, već i zbog svog inovativnog i inspirativnog pristupa i pružanja maksimuma u radu sa klijentima.”

Who’s Who Legal

Najnovije:

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama