1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Tijana Žunić Marić preporučena kao Thought Leader za zaštitu privatnosti i podataka od strane Who’s Who Legal u 2021. godini

12/08/2021

Nakon što je preporučena kao “Global Leader” na polju privatnosti i zaštite podataka o ličnosti dve godine zaredom, Who’s Who Legal je izdvojio partnera Tijanu Žunić Marić u svom prestižnom vodiču “Thought Leaders: Data” za 2021. godinu.

Who’s Who Legal već dve decenije bira najistaknutije stručnjake iz 160 država u 35 različitih grana prava, na osnovu sveobuhvatnog nezavisnog istraživanja. U publikacije Who’s Who Legal se svrstavaju isključivo oni koji dobiju najviše preporuka od strane kolega i klijenata.

Nakon što je prethodno prepoznata kao jedan od vodećih “Global Leaders” za privatnost i zaštitu podataka o ličnosti u 2020. i 2021. godini, Tijana Žunić Marić je svrstana u prestižni Who’s Who Legal Thought Leaders: Data 2021 vodič, kao jedini advokat iz Srbije iz oblasti privatnosti i zaštite podataka sa ovim priznanjem.

Who’s Who Legal u ovom izrazito selektivnom vodiču rangira isključivo najcenjenije advokate i stručnjake na osnovu istraživanja koje je sprovedeno u saradnji sa organizacijom Global Data Review (GDR), koji se istinski ističu na svom polju kao visoko cenjeni stručnjaci od strane klijenata i kolega.

“Ovi pojedinci su vredni pomena, ne samo zbog svoje izvanredne stručnosti i iskustva u savetovanju, koje obuhvata najznačajnija i najnaprednija pravna pitanja na svetu, već i zbog svog inovativnog i inspirativnog pristupa i pružanja maksimuma u radu sa klijentima.”

Who’s Who Legal

Slični blogovi

3 min čitanja

Marija Medić

04/06/2024

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.