1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Zunic Law proglašena kao jedna od najboljih kancelarija za intelektualnu svojinu i radno pravo za 2023. godinu na Legal500

13/04/2023

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Zunic Law zahvaljujući izuzetnom uspehu svrstana među najbolje advokatske kancelarije u Srbiji u vodiču za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike od strane Legal500 za 2023. godinu u dve oblasti rada – za intelektualnu svojinu i radno pravo. Ovo je značajno dostignuće za našu kancelariju i izuzetna čast što smo prepoznati među vodećim advokatskim kancelarijama u ovim oblastima.

Biti prepoznat među najboljim advokatskim kancelarijama od strane Legal500 je izuzetno značajno i prestižno dostignuće, budući da je Legal500 vodeći autoritet za rangiranje advokatskih kancelarija već 33 godine. Legal 500 vodiči su zasnovani na opsežnom i sveobuhvatnom istraživanju koje se ažurira svake godine kako bi pružili najbolji pogled na globalno tržište advokature u 150 jurisdikcija. Nezavisno rangiranje se bazira na nizu rigoroznih kriterijuma i faktora, kao što su kvalitet pružene usluge klijentima, stepen stručnosti celog tima i zadovoljstvo klijenata, uključujući i advokatske kancelarije koje klijentima pružaju najinovativnije savete i prate svetsku praksu, nepristrasne povratne informacije od strane klijenata i intervjue sa vodećim advokatima iz drugih jurisdikcija.

Nagrade za jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji za intelektualnu svojinu i radno pravo su rezultat posvećenog i kontinuiranog rada i stručnosti našeg celokupnog tima u obe oblasti. Posebno smo ponosni na priznanje za pružanje inovativnih rešenja i usluga klijentima kako u inovativnim, tako u tradicionalnim industrijama, što je jedan od odlučujućih faktora pri rangiranju.

Naša ekspertiza u oblasti prava intelektualne svojine je nagrađena za rad u širokom spektru industrija, uključujući  IT, digitalni sektor, proizvodnju, sportsku odeću, zdravlje i lepotu. Partner Tijana Žunić Marić je istaknuta za vođenje departmana koja obuhvata licenciranje softvera, ugovore o zajedničkom ulaganja i ugovore o outsourcingu, zaštitu poverljivosti i poslovne tajne, kao i zaštitu žiga. Partner Nemanja Žunić je istaknut u vodiču za svoju specijalizaciju u specifičnim oblastima IT-ja i industrije video igara. Zadovoljstvo nam je što smo prepoznati kao jedna od vodećih kancelarija u ovoj oblasti i na priznanju za vredan rad i posvećenost naših partnera Nemanji Žunića i Tijane Žunić Marić, kao i advokatica Jelene Đukanović i Nevene Milošević.

U oblasti radnog prava, naš „iskusan, internacionalno orijentisan tim“ je prepoznat kao „veoma fokusiran na inovativne industrije, uključujući e-trgovinu, kriptovalute i IT sektor, kao i tradicionalne industrije kao što su inženjerstvo, proizvodnja, farmaceutska industrija , FMCG industrija, kao i industrija hrane i poljoprivreda“. Partneri Vitomir Žunić i Tijana Žunić Marić su istaknuti za vođenje departmana, kao i advokatice Jelena Đukanović i Nevena Milošević na značajnom doprinosu našem uspehu u ovoj oblasti.

Želimo da iskažemo duboku zahvalnost našim klijentima na pruženom poverenju, članovima tima na vrednom i posvećenom radu, kao i organizaciji Legal500 na ovom priznanju i posvećenosti u prepoznavanja vodećih stručnjaka u advokaturi. Ostajemo posvećeni pružanju izuzetne i posvećene usluge našim klijentima i saradnicima i nastavljamo sa uvođenjem inovativnih rešenja usmerenim ka rešavanju najsloženijih pravnih pitanja.

Slični blogovi

1 min čitanja

Zunic Law

01/11/2018

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.