Legal500 svrstao Zunic Law među najboljim kancelarijama za intelektualnu svojinu i radno pravo za 2023. godinu

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Zunic Law zahvaljujući izuzetnom uspehu svrstana među najbolje advokatske kancelarije u Srbiji u vodiču za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike od strane Legal500 za 2023. godinu u dve oblasti rada – za intelektualnu svojinu i radno pravo. Ovo je značajno dostignuće za našu kancelariju i izuzetna čast što smo prepoznati među vodećim advokatskim kancelarijama u ovim oblastima.

Biti prepoznat među najboljim advokatskim kancelarijama od strane Legal500 je izuzetno značajno i prestižno dostignuće, budući da je Legal500 vodeći autoritet za rangiranje advokatskih kancelarija već 33 godine. Legal 500 vodiči su zasnovani na opsežnom i sveobuhvatnom istraživanju koje se ažurira svake godine kako bi pružili najbolji pogled na globalno tržište advokature u 150 jurisdikcija. Nezavisno rangiranje se bazira na nizu rigoroznih kriterijuma i faktora, kao što su kvalitet pružene usluge klijentima, stepen stručnosti celog tima i zadovoljstvo klijenata, uključujući i advokatske kancelarije koje klijentima pružaju najinovativnije savete i prate svetsku praksu, nepristrasne povratne informacije od strane klijenata i intervjue sa vodećim advokatima iz drugih jurisdikcija.

Nagrade za jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji za intelektualnu svojinu i radno pravo su rezultat posvećenog i kontinuiranog rada i stručnosti našeg celokupnog tima u obe oblasti. Posebno smo ponosni na priznanje za pružanje inovativnih rešenja i usluga klijentima kako u inovativnim, tako u tradicionalnim industrijama, što je jedan od odlučujućih faktora pri rangiranju.

Naša ekspertiza u oblasti prava intelektualne svojine je nagrađena za rad u širokom spektru industrija, uključujući  IT, digitalni sektor, proizvodnju, sportsku odeću, zdravlje i lepotu. Partner Tijana Žunić Marić je istaknuta za vođenje departmana koja obuhvata licenciranje softvera, ugovore o zajedničkom ulaganja i ugovore o outsourcingu, zaštitu poverljivosti i poslovne tajne, kao i zaštitu žiga. Partner Nemanja Žunić je istaknut u vodiču za svoju specijalizaciju u specifičnim oblastima IT-ja i industrije video igara. Zadovoljstvo nam je što smo prepoznati kao jedna od vodećih kancelarija u ovoj oblasti i na priznanju za vredan rad i posvećenost naših partnera Nemanji Žunića i Tijane Žunić Marić, kao i advokatica Jelene Đukanović i Nevene Milošević.

U oblasti radnog prava, naš „iskusan, internacionalno orijentisan tim“ je prepoznat kao „veoma fokusiran na inovativne industrije, uključujući e-trgovinu, kriptovalute i IT sektor, kao i tradicionalne industrije kao što su inženjerstvo, proizvodnja, farmaceutska industrija , FMCG industrija, kao i industrija hrane i poljoprivreda“. Partneri Vitomir Žunić i Tijana Žunić Marić su istaknuti za vođenje departmana, kao i advokatice Jelena Đukanović i Nevena Milošević na značajnom doprinosu našem uspehu u ovoj oblasti.

Želimo da iskažemo duboku zahvalnost našim klijentima na pruženom poverenju, članovima tima na vrednom i posvećenom radu, kao i organizaciji Legal500 na ovom priznanju i posvećenosti u prepoznavanja vodećih stručnjaka u advokaturi. Ostajemo posvećeni pružanju izuzetne i posvećene usluge našim klijentima i saradnicima i nastavljamo sa uvođenjem inovativnih rešenja usmerenim ka rešavanju najsloženijih pravnih pitanja.

Najnovije:

Rate this article

Click on a star to rate it!