TIJANA ŽUNIĆ MARIĆ PONOVO PREPORUČENA KAO THOUGHT LEADER ZA ZAŠTITU PRIVATNOSTI I PODATAKA OD STRANE WHO’S WHO LEGAL U 2022. GODINI

Ukoliko Vam se čini kako ste ovakav naslov već negde pročitali – verovatno i jeste. Ovo je druga godina za redom kako je partner Tijana Žunić Marić preporučena kao Thought Leader u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti od strane Who’s Who Legal.

Who’s Who Legal (WWL) je jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje rangiranja advokata i tokom poslednjih 25 godina vrši iscrpna i nezavisna istraživanja na osnovu kojih bira najistaknutije stručnjake. U publikacije Who’s Who Legal se svrstavaju isključivo oni koji dobiju najviše preporuka od strane kolega i klijenata, a istraživanjem je obuhvaćeno 160 država i čak 35 različitih grana prava.

Tijana je prvobitno prepoznata od strane WWL kao Global Leader za privatnost i zaštitu podataka o ličnosti u 2020. godini, a zatim i u 2021. i 2022. godini. Tokom 2021. godine, Tijana je takođe uključena i u vodič “Thought Leaders: Data 2021 guide” za svoj doprinos na ovom polju. Thought Leaders vodič predstavlja poseban pregled u kom se izdvajaju dobitnici Global Leader priznanja koji su se najviše istakli u prethodnom periodu. Svega 25-30% advokata sa Global Leader priznanjima bude uključeno u ovaj specijalizovani vodič.

Veoma smo ponosni da podelimo sa Vama da je Tijana i ove godine svrstana u prestižni vodič Thought Leaders: Data 2022 guide, kao jedini advokat iz Srbije iz oblasti privatnosti i zaštite podataka sa ovim priznanjem.

Ovakva priznanja su velika čast i vetar u leđa kako Tijani, tako i celom timu naše kancelarije, te predstavljaju veliki podsticaj da nastavimo da se usavršavamo u ovoj, ali i drugim granama prava. Posebnu čar ima to što se ovakva priznanja dobijaju na osnovu preporuka naših uvaženih kolega i dragih klijenata, zbog kojih sve i radimo.

Najnovije: