2 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Tijana Žunić Marić ponovo preporučena kao Thought Leader za zaštitu privatnosti i podataka od strane Who’s Who Legal u 2022. godini

07/07/2022

Ukoliko Vam se čini kako ste ovakav naslov već negde pročitali – verovatno i jeste. Ovo je druga godina za redom kako je partner Tijana Žunić Marić preporučena kao Thought Leader u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti od strane Who’s Who Legal.

Who’s Who Legal (WWL) je jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje rangiranja advokata i tokom poslednjih 25 godina vrši iscrpna i nezavisna istraživanja na osnovu kojih bira najistaknutije stručnjake. U publikacije Who’s Who Legal se svrstavaju isključivo oni koji dobiju najviše preporuka od strane kolega i klijenata, a istraživanjem je obuhvaćeno 160 država i čak 35 različitih grana prava.

Tijana je prvobitno prepoznata od strane WWL kao Global Leader za privatnost i zaštitu podataka o ličnosti u 2020. godini, a zatim i u 2021. i 2022. godini. Tokom 2021. godine, Tijana je takođe uključena i u vodič “Thought Leaders: Data 2021 guide” za svoj doprinos na ovom polju. Thought Leaders vodič predstavlja poseban pregled u kom se izdvajaju dobitnici Global Leader priznanja koji su se najviše istakli u prethodnom periodu. Svega 25-30% advokata sa Global Leader priznanjima bude uključeno u ovaj specijalizovani vodič.

Veoma smo ponosni da podelimo sa Vama da je Tijana i ove godine svrstana u prestižni vodič Thought Leaders: Data 2022 guide, kao jedini advokat iz Srbije iz oblasti privatnosti i zaštite podataka sa ovim priznanjem.

Ovakva priznanja su velika čast i vetar u leđa kako Tijani, tako i celom timu naše kancelarije, te predstavljaju veliki podsticaj da nastavimo da se usavršavamo u ovoj, ali i drugim granama prava. Posebnu čar ima to što se ovakva priznanja dobijaju na osnovu preporuka naših uvaženih kolega i dragih klijenata, zbog kojih sve i radimo.

Slični blogovi

4 min čitanja

Tijana Žunić Marić

18/09/2023

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.