Who’s Who Legal Thought Leaders priznanja za Zunic Law za IT pravo i zaštitu podataka za 2023. godinu

Sa velikim zadovoljstvom delimo vesti da su partneri Zunic Law, Tijana Žunić Marić i Nemanja Žunić, zajedno sa advokaticom Jelenom Đukanović, prepoznati kao Thought Leaders za oblasti prava informacionih tehnologija i zaštite podataka o ličnosti u prestižnom vodiču Thought Leaders: Data 2023 od strane Who’s Who Legal. Ovo priznanje ističe njihovo izuzetno znanje u ovim oblastima.

Who’s Who Legal vodiči, koje objavljuje Law Business Research Limited, koji su sada postali deo Lexology platforme, stekli su ugled tokom gotovo tri decenije prepoznajući najeminentnije advokate i stručnjake širom sveta u različitim oblastima advokature. Lexology i Who’s Who Legal su renomirane platforme koje okupljaju vodeće stručnjake u različitim granama prava, pružajući čitaocima pristup nepristransom uvidu u najbolje stručnjake. Izveštaj Thought Leaders: Data sadrži intervjue i listing pojedinaca koji poseduju obimno iskustvo u zaštiti privatnosti podataka, zaštiti bezbednosti i IT pravu.

Partner Tijana Žunić Marić počastvovana kao Thought Leader u dve ključne oblasti – pravo informacionih tehnologije i zaštita privatnosti i podataka o ličnosti. Istovremeno, partner Nemanja Žunić je priznat kao Thought Leader u oblasti prava informacionih tehnologija, dok je advokatica Jelena Đukanović dobila ovo prestižno priznanje za svoj izuzetan rad u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti.

Zaštita podataka o ličnosti pored IT prava, predstavljaju temelje prakse Zunic Law tokom dugog niza godina. Ovo prestižno priznanje potvrđuje našu posvećenost izvrsnosti i inovacijama u ovim granama prava.

Priznanje koje je dodeljeno našim advokatima od strane Who’s Who Legal je rezultat velikog broja nominacija od strane klijenata, saradnika i kolega, tokom najnovijeg istraživačkog ciklusa. Veštine i stručnost u rukovanju nekim od najznačajnijih i najsavremenijih podatkovnih mandata na svetu su prepoznate. Štaviše, vredni su posebne pažnje zbog svoje sposobnosti da inoviraju, inspirišu i idu korak dalje kako bi isporučili izvanredne rezultate za svoje klijente.

Posvećenost izvrsnosti u pružanju usluga klijentima: Šta ovo priznanje znači za naše klijente

Ovo priznanje dolazi kao potvrda posvećenosti tima Zunic Law u pružanju pravnih usluga u oblastima zaštite privatnosti podataka i IT prava našim klijentima. Thought Leadership naših advokata u ovim domenima ogomućuje klijentima pružanje usluge na najvišem nivou stručnosti prilikom rešavanja složenih pravnih pitanja vezanih za zaštitu podataka kao i u domenu IT prava.

Čestitke partnerima Tijani Žunić Marić, Nemanji Žuniću i advokatici Jeleni Đukanović na ovom zasluženom priznanju. Posebnu zahvalnicu dugujemo našim klijentima za ukazano poverenje tokom godina i za sjajnu saradnju.

Za više informacija o 2023 Who’s Who Legal vodiču i istraživanju celokupnog “Thought Leaders: Data 2023”, molimo Vas da posetite link do vodiča.

Najnovije: