1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Who’s Who Legal Thought Leaders priznanja za Zunic Law za IT pravo i zaštitu podataka za 2023. godinu

01/08/2023
zunic-law-thought-leaders-data-privacy-it-law-2023-whos-who-legal

Sa velikim zadovoljstvom delimo vesti da su partneri Zunic Law, Tijana Žunić Marić i Nemanja Žunić, zajedno sa advokaticom Jelenom Đukanović, prepoznati kao Thought Leaders za oblasti prava informacionih tehnologija i zaštite podataka o ličnosti u prestižnom vodiču Thought Leaders: Data 2023 od strane Who’s Who Legal. Ovo priznanje ističe njihovo izuzetno znanje u ovim oblastima.

Who’s Who Legal vodiči, koje objavljuje Law Business Research Limited, koji su sada postali deo Lexology platforme, stekli su ugled tokom gotovo tri decenije prepoznajući najeminentnije advokate i stručnjake širom sveta u različitim oblastima advokature. Lexology i Who’s Who Legal su renomirane platforme koje okupljaju vodeće stručnjake u različitim granama prava, pružajući čitaocima pristup nepristransom uvidu u najbolje stručnjake. Izveštaj Thought Leaders: Data sadrži intervjue i listing pojedinaca koji poseduju obimno iskustvo u zaštiti privatnosti podataka, zaštiti bezbednosti i IT pravu.

Partner Tijana Žunić Marić počastvovana kao Thought Leader u dve ključne oblasti – pravo informacionih tehnologije i zaštita privatnosti i podataka o ličnosti. Istovremeno, partner Nemanja Žunić je priznat kao Thought Leader u oblasti prava informacionih tehnologija, dok je advokatica Jelena Đukanović dobila ovo prestižno priznanje za svoj izuzetan rad u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti.

Zaštita podataka o ličnosti pored IT prava, predstavljaju temelje prakse Zunic Law tokom dugog niza godina. Ovo prestižno priznanje potvrđuje našu posvećenost izvrsnosti i inovacijama u ovim granama prava.

Priznanje koje je dodeljeno našim advokatima od strane Who’s Who Legal je rezultat velikog broja nominacija od strane klijenata, saradnika i kolega, tokom najnovijeg istraživačkog ciklusa. Veštine i stručnost u rukovanju nekim od najznačajnijih i najsavremenijih podatkovnih mandata na svetu su prepoznate. Štaviše, vredni su posebne pažnje zbog svoje sposobnosti da inoviraju, inspirišu i idu korak dalje kako bi isporučili izvanredne rezultate za svoje klijente.

Posvećenost izvrsnosti u pružanju usluga klijentima: Šta ovo priznanje znači za naše klijente

Ovo priznanje dolazi kao potvrda posvećenosti tima Zunic Law u pružanju pravnih usluga u oblastima zaštite privatnosti podataka i IT prava našim klijentima. Thought Leadership naših advokata u ovim domenima ogomućuje klijentima pružanje usluge na najvišem nivou stručnosti prilikom rešavanja složenih pravnih pitanja vezanih za zaštitu podataka kao i u domenu IT prava.

Čestitke partnerima Tijani Žunić Marić, Nemanji Žuniću i advokatici Jeleni Đukanović na ovom zasluženom priznanju. Posebnu zahvalnicu dugujemo našim klijentima za ukazano poverenje tokom godina i za sjajnu saradnju.

Za više informacija o 2023 Who’s Who Legal vodiču i istraživanju celokupnog “Thought Leaders: Data 2023”, molimo Vas da posetite link do vodiča.

Slični blogovi

4 min čitanja

Tijana Žunić Marić

04/06/2022

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.