2 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Zunic Law ponovo lider iz intelektualne svojine i radnog prava u Legal500 vodiču za 2024.

28/03/2024

Advokatska kancelarija Zunic Law je ponovo dobila priznanje u uglednom Legal500 EMEA vodiču za 2024. godinu. Ovog puta, ponosno nastavljamo da zauzimamo istaknuto mesto među vodećim advokatskim kancelarijama u Srbiji iz dve oblasti – prava intelektualne svojine i radnog prava.

Priznanje Legal500 ima veliki značaj, s obzirom na ugled kao nezavisnog vodiča za advokatske kancelarije s dugom istorijom koja se proteže preko 34 godine. Ovaj vodič pruža neprocenjive uvide u globalno pravno tržište, obuhvatajući 150 jurisdikcija i služi kao pouzdan izvor klijentima u potrazi za vrhunskim pravnim uslugama. Ocene se pažljivo formiraju na osnovu temeljnog istraživanja i kriterijuma, uključujući kvalitet usluga, dubinu stručnosti i zadovoljstvo klijenata, ističući rezultate i posvećenost potrebama klijenata.

Postizanje visokog plasmana iz oblasti intelektualne svojine i radnog prava pokazuje izuzetno znanje i posvećenost našeg tima, uz poseban osvrt na pružanje inovativnih rešenja i pružanja pravnih usluge na najvišem nivou klijentima u različitim industrijama.

U oblasti radnog prava, Zunic Law je dobio pohvale za bogato iskustvo u IT industriji, pružajući sveobuhvatne usluge od formulisanja politika do rešavanja sporova. Partneri Vitomir Žunić i Tijana Žunić Marić, zajedno sa advokaticom Jelenom Đukanović, imali su ključnu ulogu u uspehu ove oblasti.

U oblasti intelektualne svojine, Zunic Law je pohvaljen za pružanje usluga klijentima u različitim industrijama, od IT-ja, digitalnih biznisa, preko proizvodnja, sportska odeća, zdravstva i industrije lepote, za usluge koje obuhvataju pretragu, registraciju i zaštitu žiga, registraciju industrijskog dizajna, zaštitu brenda, autorska prava, patente i sporove u vezi sa intelektualnom svojinom. Partneri Tijana Žunić Marić i Nemanja Žunić, zajedno sa advokaticom Jelenom Đukanović, dali su neprocenjiv doprinos uspehu u ovoj oblasti.

Pored iskrene zahvalnosti dugogodišnjim klijentima i saradnicima na ukazanom poverenju, takođe želimo da izrazimo zahvalnost Legal500 na ovom priznanju i posvećenom radu. Nastavljamo da težimo pružanju vrhunskih pravnih usluga i razvijamo inovativna rešenja za prevazilaženje najizazovnijih pravnih problema s kojima se naši klijenti susreću.

Slični blogovi

4 min čitanja

Zunic Law

08/05/2024

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.