thumbnail_Logo_4_vectorized
3 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Najviše priznanje za partnera Nemanju Žunića – u top 5% IT advokata u svetu prema Who’s Who Legal-u

21/02/2024

Sa ponosom delimo značajan profesionalni uspeh za Zunic Law tim: Partner Nemanja Žunić je dobitnik priznanj Global Elite Thought Leader u oblasti prava informacionih tehnologija za 2024. godinu od strane Who’s Who Legal-a i Lexology platforme. Ovo priznanje stavlja Nemanju među najviše rangirane advokate na globalnom nivou, odnosno, u top 5% advokata koji se bave pravom informacionih tehnologija.

Uvrštavanje u ovu elitnu kategoriju naglašava izuzetno visok nivo pravničkog znanja u oblasti informacionih tehnologija, inovativan pristup poslu, kao i predanost postizanju izvanrednih rezultata za klijente.

Ovo priznanje ističe ne samo individualni profesionalni uspeh partnera Nemanje Žunića, već i zajednički uspeh celokupnog tima Advokatske kancelarije Zunic Law. Kao kancelarija koja se ističe u Srbiji sa najviše priznanja u oblastima zaštite podataka o ličnosti i prava informacionih tehnologija, ovo priznanje predstavlja još jedan važan korak u našoj neprekidnoj posvećenosti inovativnim granama prava i savremenom pravnom pristupu.

Naročitu zahvalnost ističemo dugogodišnjim klijentima, kolegama i celokupnom Zunic Law timu, čija podrška i saradnja su od suštinskog značaja za postignuti uspeh.

 

Više o “Who’s Who Legal Thought Leaders: Data” vodičima

Uključivanje u vodiče Who’s Who Legal-a podvrgnuto je izuzetno strogoj selekcionoj proceduri, pri čemu je samo mali deo nominovanih advokata izabran, što odražava visoke standarde koji se zahtevaju. Održavanje liste podrazumeva konstantno dobijanje snažnih povratnih informacija, s godišnjim pregledima sprovedenim za svakog praktičara. S posvećenošću rigoroznom i nezavisnom istraživanju, Who’s Who Legal osigurava da su predstavljeni samo najugledniji praktičari, teži pružanju vrednih resursa kako praktičarima tako i klijentima. Kroz godišnja sveža istraživanja i globalne angažmane, Who’s Who Legal osigurava kredibilitet i relevantnost svojih lista.

Slični blogovi

7 min čitanja

Zunic Law

16/01/2024

3 min čitanja

Aleksandra Jaćimović

05/12/2022

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.