1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Zunic Law zastupao Wonder Dynamics u akviziciji od strane Autodesk-a 

23/05/2024

Advokatska kancelarija Zunic Law zastupala je i savetovala kompaniju Wonder Dynamics tokom procesa akvizicije od strane Autodesk-a, koja je zvanično objavljena 21. maja. Ovaj strateški savez ima za cilj da poveže inovativnu tehnologiju Wonder Dynamics-a, koja razvija alate bazirane na veštačkoj inteligenciji, sa liderom u razvoju 3D alata, kompanijom Autodesk, najavljujući revoluciju u načinu kreiranja 3D sadržaja u sektorima medija i zabave. 

Wonder Dynamics, čiji su osnivači Nikola Todorović i Tye Sheridan, istakla se po revolucionarnom unapređenju pristupa naprednim alatima za vizuelne efekte za umetnike i pozicionirala kao lider u industriji. Zunic Law je pouzdan pravni partner kompanije Wonder Dynamics od samog osnivanja kompanije u Srbiji pre četiri godine, pružajući sveobuhvatnu pravnu podršku tokom njenog rasta. 

Tokom ove ključne akvizicije, advokatska kancelarija Zunic Law pružila je sveobuhvatno pravno savetovanje kompaniji Wonder Dynamics iz ugla srpskog prava, prateći globalne propise i procedure kako bi osigurala glatku tranziciju i povoljan ishod za sve uključene strane. Pod vođstvom partnera Tijane Žunić Marić, uz podršku tima iz Zunic Law, koji čine partner Nemanja Žunić, advokati Jelena Đukanović, Jelena Obradović, Aleksandra Jaćimović, Marija Medić i saradnici Kristina Jevtić i Danilo Spasojević, advokatska kancelarija Zunic Law imala je ključnu ulogu u realizaciji transakcije. 

Partner Tijana Žunić Marić je istakla:

Veliko je zadovoljstvo biti deo uspešnog putovanja kompanija i ostvarivanja snova njihovih osnivača. Ponosni smo što imamo priliku da vodimo startape od početnih koraka do konačnog trijumfa i zaista je bila velika čast biti partner na izuzetnom putovanju Wonder Dynamics-a.“ 

Slični blogovi

3 min čitanja

Zunic Law

29/11/2023

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.