1 min čitanja

Podeli ovaj članak

Rate this Post

Who’s Who Legal imenovao Tijanu Žunić Marić i Jelenu Đukanović za „Global Leaders“ za zaštitu privatnosti i podataka za 2022. godinu

14/12/2021

Velika čast nam je da saopštimo vest da je Who’s Who Legal, jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje nezavisnog rangiranja advokata, preporučila partnera Tijanu Žunić Marić i advokata Jelenu Đukanović kao “Global Leaders” u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti u svom “Data:2022” vodiču.

Who’s Who Legal (WWL) objavljuje vodiče pod okriljem Law Business Research Limited tokom poslednjih 25 godina i identifikuje samo najeminentnije svetske stručnjake iz oblasti prava iz 160 država u 35 različitih oblasti prava. Who’s Who Legal je vodeća organizacija na tržištu i poznata je po svom rigoroznom i nezavisnom istraživačkom procesu koji se zasniva isključivo na zaslugama, jer samo oni učesnici koji dobiju najveći broj preporuka od kolega i klijenata mogu da budu uključeni u razmatranje.

“Data” vodiči svake godine obuhvataju najistaknutije stručnjake iz 59 država u okviru tri kategorije: zaštita privatnosti i podataka o ličnosti, bezbednost podataka i informacione tehnologije.

Advokat Tijana Žunić Marić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, koja rukovodi departmanom za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti u okviru kancelarije, već treću godinu za redom prepoznata je od strane WWL. Tokom 2021. godine, Tijana je takođe uključena i u prestižan vodič “Thought Leaders: Data 2021 guide” za svoj doprinos na polju zaštite privatnosti i podataka o ličnosti.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je WWL u ovogodišnjem „Data 2022“ vodiču izdvojio još jednog advokata iz Advokatske kancelarije Žunić. Advokat Jelena Đukanović, jedan od ključnih članova našeg departmana za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti, takođe je imenovana kao “Global Leader” za 2022. godinu za svoj doprinos na ovom polju.

Ova priznanja predstavljaju ogromnu čast kako nagrađenim advokatima, tako i celom timu Advokatske kancelarije Žunić. Uzimajući u obzir da ova priznanja dolaze na osnovu preporuka naših cenjenih kolega i dragih klijenata širom sveta,  predstavljaju još veću čast i služe kao veliki podsticaj da konstantno unapređujemo rad i usluge u ovoj izuzetno važnoj oblasti.

Slični blogovi

5 min čitanja

Tijana Žunić Marić

04/04/2023

Najnoviji blogovi

Niste sigurni odakle da krenete?

Ukoliko niste sigurni koji je prvi korak, zakažite konsultacije sa jednim od naših stručnjaka.

techlawafficiendo

privacywhisperer

cryptobuddy

evegreen

Ovo nije samo još jedan newsletter

Zaboravite dosadne pravničke analize i teoriju.
Saznajte za rokove i primajte vesti koje zaista pomažu vašem poslovanju.