WHO’S WHO LEGAL IMENOVAO ADVOKATE TIJANU ŽUNIĆ MARIĆ I JELENU ĐUKANOVIĆ KAO SVETSKE STRUČNJAKE ZA ZAŠTITU PRIVATNOSTI I PODATAKA ZA 2022. GODINU

who's who legal

Velika čast nam je da saopštimo vest da je Who’s Who Legal, jedna od najpoznatijih organizacija za sprovođenje nezavisnog rangiranja advokata, preporučila partnera Tijanu Žunić Marić i advokata Jelenu Đukanović kao svetske lidere u oblasti zaštite privatnosti i podataka o ličnosti u svom „Data:2022“ vodiču.

Who’s Who Legal (WWL) objavljuje vodiče pod okriljem Law Business Research Limited tokom poslednjih 25 godina i identifikuje samo najeminentnije svetske stručnjake iz oblasti prava iz 160 država u 35 različitih oblasti prava. Who’s Who Legal je vodeća organizacija na tržištu i poznata je po svom rigoroznom i nezavisnom istraživačkom procesu koji se zasniva isključivo na zaslugama, jer samo oni učesnici koji dobiju najveći broj preporuka od kolega i klijenata mogu da budu uključeni u razmatranje.

Data” vodiči svake godine obuhvataju najistaknutije stručnjake iz 59 država u okviru tri kategorije: zaštita privatnosti i podataka o ličnosti, bezbednost podataka i informacione tehnologije.

Advokat Tijana Žunić Marić, partner u Advokatskoj kancelariji Žunić, koja rukovodi departmanom za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti u okviru kancelarije, već treću godinu za redom nagrađena je od strane WWL za dokazanu stručnost i posvećen rad na ovom polju. Tokom 2021. godine, Tijana je takođe uključena i u  prestižan vodič “Thought Leaders: Data 2021 guide” za izuzetno postignuće na polju rada zaštite privatnosti i podataka o ličnosti.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je WWL u ovogodišnjem „Data 2022“ vodiču izdvojio još jednog advokata iz Advokatske kancelarije Žunić kao svetskog stručnjaka za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti. Advokat Jelena Đukanović, jedan od ključnih članova našeg departmana za zaštitu privatnosti i podataka o ličnosti, takođe je  imenovana kao svetski stručnjak za 2022. godinu za svoj doprinos na ovom polju.

Ova priznanja predstavljaju ogromnu čast kako nagrađenim advokatima, tako i celom timu Advokatske kancelarije Žunić i dolaze kao potvrda i rezultat posvećenog dugogodišnjeg rada u ovoj oblasti u Srbiji.  Uzimajući u obzir da ova priznanja dolaze na osnovu preporuka naših cenjenih kolega i dragih klijenata širom sveta,  predstavljaju još veću čast i služe kao veliki podsticaj da konstantno unapređujemo rad i usluge u ovoj izuzetno važnoj oblasti.

Najnovije:

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama