PRAVO INTELEKTUALNE SVOJINE

Kontakt: 
Nemanja Žunić 

Koristeći znanje i ekspertizu stečenu na prestižnim svetskim univerzitetima i u vodećim britanskim advokatskim kancelarijama, primenjujemo naprednije i sofisticiranije pravne standarde u pravnom sistemu Srbije.

Advokatska kancelarija Žunić nudi klijentima širok spektar usluga u vezi sa akvizicijom, komercijalizacijom i zaštitom intelektualne svojine. Naš tim razvija individualno modelovane strategije u zavisnosti od pravnih, poslovnih i komercijalnih potreba klijenta. Dokaz kvaliteta je dosadašnji apsolutni uspeh u parnicama povodom zaštite autorskih prava.

Ključni elementi naše ekspertize su:

  • Sve pravne usluge u vezi sa registracijom žigova, geografskih indikacija i dizajna;
  • Modeli, patenti i domeni;
  • Savetovanje u vezi sa zaštitom autorskih prava;
  • Sporovi u vezi sa intelektualnom svojinom;
  • Ugovori u vezi sa intelektualnom svojinom;
  • Zaštita poverljivosti i poslovnih tajni.

Više informacija o uslugama zaštite intelektualne svojine na softveru možete videti na stranici IT ugovori i licenciranje softvera.

Kada je u pitanju IT sektor, za zaštitu startap brenda želimo da budemo jedina stanica, jer shvatamo da najveći deo Vaše prednosti može biti sadržan u portfoliju intelektualne svojine. Razumemo da većina startapa želi da funkcioniše globalno, u mnogim jurisdikcijama. Zbog toga smo u mogućnosti da zaštitimo Vaše poslovno ime i u drugim državama, kao što su, na primer, SAD i članice EU, kako ne biste morali da angažujete advokate iz drugih pravnih sistema, a u cilju da se Vaši resursi usmere na razvoj i testiranje biznis modela. Za više informacija o zastupanju startapa vidite Pravna podrška za startape.

NEWSLETTER

Budite u toku sa najvažnijim informacijama

NOVI SAD

BEOGRAD

NOVI SAD

BEOGRAD